Overslaan en naar de inhoud gaan

Across

ACROSS

Rij met vertrouwen op besneeuwde wegen en gladde paden.

De elektrische vierwielaandrijving E-Four maakt gebruik van een aparte motor achterin die het koppel, afhankelijk van de rijomstandigheden, optimaal verdeelt over de achterwielen, om grip en stabiliteit te garanderen. Zo hebt u meer controle op een gladde ondergrond.

AWD Integrated Management (AIM)

Het AIM werd ontworpen om de 4x4-prestaties te optimalise - ren door de koppelverdeling, de gasrespons, het schakelpatroon, het remgedrag en de stuurbekrachtiging af te stemmen op de rijomstandigheden. Het systeem ondersteunt ook de NORMAL-, ECO- en SPORT-modi van het Drive Mode Select

ACROSS

Slimme veiligheidsfuncties voor meer zelfvertrouwen achter het stuur.

U kunt zorgeloos achter het stuur plaatsnemen in de wetenschap dat geavanceerde veiligheidsfuncties u en uw passagiers helpen te beschermen.

Pre-Collision System (PCS)

Lane Tracing Assist (LTA)

Road Sign Assist (RSA)

Dynamic Radar Cruise Control (DRCC)

Blind Spot Monitor (BSM)

Rear Crossing Traffic Alert (RCTA)

eCall

 

Overweeg je een Suzuki Across als bedrijfswagen te nemen? Doen!

 • Zuinig: verbruik van slechts 1,3 liter (WLTP)
 • CO2-uitstoot: slechts 22g/km
 • Elektrisch bereik van 75km (WLTP)
 • Batterijcapaciteit van 18,1 kWh (wettelijk minimum van 0,5 kWh)
 • Uitgebreide standaarduitrusting
 • Pittig en aangenaam rijplezier met zijn 306 pk

Meer weten?

Stimuleer volop uw zintuigen, zonder uw uitstoot of brandstofverbruik uit het oog te verliezen.

Geniet van de souplesse, de opwindende respons en de stille prestaties van een geavanceerde en milieuvriendelijke plug-in hybride aandrijving. De performante batterij en de 2,5l grote verbrandingsmotor dragen bij tot nog meer rijplezier.

Across

2.5-motor

Een 2,5 liter grote benzinemotor laadt de batterij op en biedt u een powerboost bij hoge snelheden. Afhankelijk van de rijomstandigheden wisselt hij tussen meerpuntsinjectie (of PFI, wat staat voor port fuel injection) en directe injectie (of DI) om een optimale verbranding te realiseren. Resultaat: een efficiënt brandstofverbruik en een lage uitstoot.

Across

Plug-in hybridesysteem

Een krachtige elektromotor levert soepele, stille en koppelrijke prestaties om u een optimaal comfort te verzekeren tijdens uw dagelijkse verplaatsingen. De benzinemotor verschaft pittige ondersteuning wanneer u bij hoge snelheden wilt accelereren, en biedt tegelijk gemoedsrust tijdens lange ritten. U kunt de grote batterij gemakkelijk thuis of aan een oplaadstation opladen.

Superieur rijplezier in combinatie met extra comfort en een hoogwaardige afwerking.

 • Across

  Multimediasysteem van 9 inch

  Het systeem werkt met Apple CarPlay voor uw iPhone, evenals Android Auto™ en MiraCast™ voor uw compatibele smartphone. Zo kunt u apps gebruiken om te telefoneren, navigatieaanwijzingen weer te geven, berichten te sturen en te ontvangen, toegang te krijgen tot uw favoriete muziek en nog veel meer.

 • Across

  Instrumentenbord en multi-informatiedisplay van 7 inch

  Het instrumentenbord en multi-informatiedisplay geven u in een oogopslag voertuig informatie zoals het rijbereik en de ratio in elektrische modus, het batterijpeil, de koppel - verdeling, de G-krachten en nog veel meer. U kunt ook zelf kiezen of de snelheidsmeter digitaal of analoog wordt weergegeven

 • Across

  Verwarmbare voor- en achterzetels en stuurverwarming

  Zowel de voor- als achterzetels zijn voorzien van verwarming in de rugleuning en zitting. Verwarmingselementen in de linker- en rechter - kant van het stuurwiel houden uw handen warm en comfortabel wanneer het buiten koud wordt.

Across

Een zee van ruimte voor bagage, sportuitrusting en kleine persoonlijke spullen.

Bagageruimte

De brede achterklep biedt een vlotte toegang tot een 490 liter* grote koffer. Ruimte zat voor bagage met de meest uiteenlopende vormen en afmetingen.

Achterklep met voetbediening

Het achterklepsysteem detecteert uw sleutel. Maak gewoon centraal onder de achterbumper een voetbeweging om de achterklep automatisch te openen. Heel handig als u uw handen vol hebt.

Handige opbergruimte

Over het hele interieur zijn praktische opbergruimten verspreid voor munten, drankjes, smartphones en andere kleine persoonlijke spullen. Zo blijft alles netjes opgeborgen én binnen handbereik. 

Across

Een sportieve, robuuste styling kondigt een nieuwe generatie SUV’s aan.

Sportiviteit en stevigheid worden verzoend in de uitzonderlijke stijl van deze SUV, gekenmerkt door scherpe hoeken, krachtige lijnen, veelhoekige motieven en een stoer, sportief front met een hoge bumper en een groot, open radiatorrooster.
Across

Lichtmetalen 19-duims velgen

Met hun opvallende gepolijste oppervlakken en een glanzend zwarte coating dragen de velgen bij tot een krachtige en hoogwaardige premiumlook

Across

Ledkoplampen

De ledkoplampen omvatten dubbele projectoren, die de lichtbundels van dim- en groot licht combineren, en leddagrijlichten, die garant staan voor een bijzonder expressieve aanblik.