Overslaan en naar de inhoud gaan

Ignis

€4.000 korting t.e.m. 31 oktober

verander van rijstrook waarschuwing

Lane departure warning (standaard voor GLX)

Als het voertuig sneller rijdt dan 60 km/u en zijn rijstrook verlaat zonder dat de bestuurder de richtingaanwijzers gebruikt heeft, doet het systeem het stuurwiel vibreren en waarschuwt het de bestuurder door middel van een lichtje op het instrumentenbord. Zo laat het systeem de bestuurder weten dat hij zijn rijstrook verlaten heeft, omdat hij bijvoorbeeld afgeleid is. 

hill hold

Hill hold control

Deze functie voorkomt tijdelijk (voor maximaal 2 seconden) dat het voertuig achteruit rolt wanneer het rempedaal losgelaten wordt om het gaspedaal in te drukken.

Een accessoire voor jou uitgekozen!

Motor Swift

Nieuwe uiterst zuinige 1.2 DUALJET-motor 

De nieuwe 1.2 DUALJET-motor in de Ignis is bijzonder responsief en tegelijk zeer zuinig. Deze uitstekende balans wordt mogelijk gemaakt door een aantal verbeteringen, waaronder een elektrische variabele inlaatkleptiming (VVT), een oliepomp met variabele inhoud en elektrische koeljets voor de zuigers.

De enige ultra compacte SUV

De Ignis werd ontworpen voor de stad en is perfect voor ‘urban explorers’. Met zijn ultracompacte koetswerkformaat manoeuvreert hij makkelijk door smalle straatjes, en dankzij zijn SUV-look en cross-overkwaliteiten was rijden in de stad nog nooit zo leuk.

Opvallend, adembenemend,  gedurfd – bereid u voor op vele bewonderende blikken. Vanuit elke hoek straalt de Ignis een unieke persoonlijkheid en présence uit, van allerlei koetswerkdetails tot de funky kleuropties. Kies niet gewoon voor rijden, kies voor rijden in stijl.
 

 • GL Ignis interieur

  Interieur Ignis GL

  • MP3 compatible CD player,  Bluetooth en DAB radio
  • Elektrische ramen vooraan
  • USB-poort en 12V acessoire stekker
  • Automatisch Stop Start systeem 
  • Hands-free bedieningsknoppen 

   

 • Ignis GL+ interieur

  Interieur Ignis GL+

  • Apple Car Play / Android Auto
  • Bluetooth en DAB-radio
  • Achteruitrijcamera
  • Zetels achteraan verschuifbaar en inklapbaar

   

 • Ignis GLX interieur

  Interieur Ignis GLX

  • Stuur met leder bekleed
  • Cruise Control en snelheidsbegrenzer
  • Elektrische ramen vooraan en achteraan
  • Automatische airco
Dashboard Ignis

Instrumentenbord

Een informatiedisplay in het stijlvolle instrumentenbord houdt u op de hoogte van basisinformatie als brandstofbesparing, buitentemperatuur, uur, brandstofverbruik en rijbereik. Met schakelaars op het stuurwiel en naast het instrumentenbord kunt u kiezen welke informatie weergegeven wordt.

Scherm Ignis

Smartphone Linkage Display Audio (SLDA)

Het audiosysteem omvat een aanraakscherm dat net zo intuïtief werkt als een smartphone. Verbind uw smartphone via Bluetooth of een USB-kabel om uw apps te gebruiken via het display, dat ook uitgerust is met een radio, een achteruitrijcamera en navigatiefuncties.
 

Enkele interieur accessoires voor jou uitgekozen!

ALLGRIP

Deze vierwielaandrijving met viscokoppeling verdeelt het koppel automatisch over  de achterwielen wanneer de voorwielen  grip verliezen. Het biedt gemoedsrust tijdens alledaagse ritten, in het bijzonder op gladde wegen en een besneeuwde ondergrond. 

Mild hybridesysteem SHVS

Het SHVS-systeem (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) staat de motor bij voor een effi  ciënter brandstofverbruik. Het zet de kinetische energie die gegenereerd wordt bij het remmen, om in elektrische energie. Een elektromotor gebruikt de opgewekte elektriciteit om de verbrandingsmotor te ondersteunen. Het compacte en lichte SHVS-systeem bestaat uit een performante lithium-ionbatterij van 10 Ah met uitstekende laad- en energieleveringsprestaties, en een geïntegreerde starter-generator (ISG) met motorfunctie.

Ultra Compact SUV

Laat u niet vangen door zijn ultracompacte afmetingen. De Ignis biedt opvallend veel flexibele bagageruimte en is dus perfect geschikt voor een weekendje weg.
Een bagageruimte met een volume van 514 liter* wanneer de verschuifbare achterstoelen neergeklapt zijn. De achterbank met 50-50-verdeling kan ook vanuit de bagageruimte neergeklapt worden. Door de rugleuning neer te klappen kunt u de ruimte aanpassen aan verschillende soorten bagage.
 

Enkele exterieur accessoires voor jou uitgekozen!