Overslaan en naar de inhoud gaan

Een robuuste en sportieve SUV die is uitgerust met een geavanceerd plug-in hybride systeem.

Highlights van de nieuwe ACROSS

 • ACROSS

  Opvallend SUV-design

  Het gedurfde en sportieve ontwerp van de ACROSS oogt vanuit elke hoek vertrouwd. Het sportieve, open radiatorrooster en de bumper met een opvallende zilverkleurige onderkant benadrukken de allround capaciteiten van de auto.

  Andere belangrijke kenmerken zijn vernieuwende LED-koplampen met een ‘dual beam projector’ (voor kruislicht en grootlicht), de LED-dagrijlichten en de premium 19-inch lichtmetalen velgen in zwarte hoogglans en met een gepolijst velgbed.

  Het interieur van de ACROSS is ontworpen om een gevoel van comfort, luxe en rijcomfort te creëren. De kwalitatieve bekledingsmaterialen en verfijnde interieuraccenten worden aangevuld met de zachte afwerking van het dashboard en de deurbekledingen.

   

   

 • ACROSS

  Vernieuwende veiligheidstechnologie

  De ACROSS is uitgerust met de nieuwste intelligente veiligheidssystemen en biedt bij elke rit vertrouwen en gemoedsrust voor zowel de bestuurder als de passagiers.

  Enkele van de belangrijkste veiligheidsfuncties zijn rijhulpsystemen zoals het Pre-Collision System (PCS), de Lane Tracing Assist (LTA) en de Dynamic Radar Cruise Control (DRCC), die gebruik maken van een millimetergolfradar en een monoculaire camera.

 • ACROSS

  Doorgedreven 4x4-mogelijkheden

  Het ultramoderne elektronische E-Four 4x4-systeem in de ACROSS biedt bestuurder echte 4x4-prestaties zonder dat het verbruik daardoor stijgt. 

  Het systeem heeft een bijkomende 40 kW sterke elektromotor op de achteras die samenwerkt met de elektromotor vooraan zodat het aandrijfkoppel over de voor- en de achteras kan worden verdeeld. 

  Het systeem zorgt niet alleen voor extra tractie bij het vertrekken op gladde wegen (sneeuw), het biedt eveneens bijkomende stabiliteit in de bochten op wegen met een wisselende ondergrond.

Registreer je hier voor de wachtlijst!

ACROSS

Plug-in hybride aandrijving biedt uitzonderlijke prestaties

Het plug-in hybride systeem van de ACROSS zorgt voor een ongeëvenaard brandstofverbruik, een soepel acceleratievermogen en een CO₂-emissie van nauwelijks 22g/km.

De kern van de plug-in hybride aandrijving is een krachtige elektromotor vooraan die heel veel koppel levert bij lage toerentallen in combinatie met een krachtige 2,5 liter motor die vlotte acceleraties mogelijk maakt bij hogere snelheden.

De elektromotor met een maximumvermogen van 134 kW en 270 Nm koppel haalt zijn energie uit een lithium-ion batterij met een capaciteit van 18,1 kWh (50,9 Ah) die onder de vloer wordt gemonteerd.