Overslaan en naar de inhoud gaan

Geniet van promoties op alle Suzuki modellen!

Ontdek onze uitzonderlijke promoties en kies je Suzuki model. Profiteer van een korting tot  €5.250 op jouw Suzuki. 

Waarom is een Suzuki wagen een goede aankoop ? De 3 belangrijkste redenen:

1. Prijs-kwaliteit verhouding

Tot 5.000€ korting op de Swift 1.2L

Verschillende journalisten zijn het er over eens dat de prijs-kwaliteit van Suzuki zeer goed is. Suzuki probeert immers zijn Japanse kwaliteit te handhaven, zonder daar een torenhoge prijs aan te binden. 

Dit zowel voor onze stadswagens als onze SUV's, die momenteel ook allemaal uitgerust zijn met een mild hybride motor.

Bovendien bestaat elk model in 4x2 en 4x4 versie en is elk model beschikbaar met zowel manuele als automatische versnellingsbak!

Vraag hier alvast je offerte

"De verhouding prijs/kwaliteit/comfort/verbruik (een basisprijs van €17.799 in 4x2) maakt van de Vitara - en bij uitbreiding de S-Cross met dezelfde prijs - een van de meest gewilde SUV’s."
Arnaud Dellicour, november 2020
"...er flink wat argumenten te bedenken zijn voor deze hybride Vitara. Om te beginnen zijn kwaliteit-prijs-prestatieverhouding. Als praktisch, gebruiksvriendelijk voertuig is hij onovertroffen. Hij stelt zich niet aan, maar doet zijn werk. En ook de reputatie van Suzuki inzake betrouwbaarheid stelt gerust."
Vincent Hayez (Touring.be) - 14 juli 2020
"Op de weg komt de S-Cross prettig over. Hij gedraagt zich keurig, gedienstig en voldoende efficiënt voor wat van hem wordt gevraagd. Beter nog: hij rijdt echt comfortabel, ondanks een lichte neiging tot slingeren. Niet getreurd, dat foutje wordt meer dan goed  gemaakt door de verhouding prijs/prestaties/kwaliteit/ruimte van deze Suzuki."
Plus Magazine - November 2020

2. Uitgebreide standaarduitrusting

Tot 5.000€ korting op de Vitara 1.4L

Bij Suzuki heb je geen talloze opties waaruit je kan kiezen aangezien ze standaard reeds op de verschillende uitrustingniveaus zitten. 

Voorbeeld bij een Vitara GL+ krijg je standaard een adaptieve cruise control, digitale radio, automatische airco, zetelverwarming, een achteruitrijcamera en dodehoekwaarschuwing. Om maar enkele zaken op te noemen. Bij een Duitse concurrent met dezelfde catalogusprijs moet je bijbetalen voor die opties, en dan komt er al makkelijk nog eens 2.000 euro extra bij.

Vraag hier alvast je offerte voor jouw favoriete model

"De zoektocht naar een nieuwe auto is er vaak een van kijken en vergelijken. Van modellen, kofferruimtes en catalogusprijzen, maar ook van opties. En daar hebben de Japanse merken traditiegetrouw een voordeel, en zeker Suzuki. Opties waar je bij klassieke Europese merken - en in het bijzonder Duitse merken - vaak voor moet bijbetalen, zijn bij Suzuki helemaal standaard."
Autofans - November 2020

3. Totale kostenplaatje

Tot 5.250€ korting op de S-Cross 1.4L

De CO2 uitstoot zal vanaf begin 2021 nog enkel volgens de WLTP methode worden gemeten. Daar de taksen in Vlaanderen aan de hand van de CO2 uitstoot worden berekend , heeft men hiervoor dus een nieuwe berekeningsformule moeten uitdokteren, zo niet werden de taksen (BIV en Verkeersbelasting) voor alle wagens alvast  veel duurder.  Dankzij de Suzuki hybridewagens met weinig uitstoot blijven deze taksen relatief laag.

Daarnaast zijn de nieuwste Suzuki modellen over het algemeen lichter dan vroeger wat ook weer een invloed heeft op het verbruik en de kost aan de pomp uiteindelijk.

En heb je al nagedacht over een verzekering? Check zeker Suzuki Insurance, want hier krijg je een ecologische korting (tot 10%) en veiligheidskorting (tot 10%!) als je auto zuinig is en veel veiligheidsopties heeft.

Vraag hier je offerte voor jouw favoriete model

"Suzuki koppelt betrouwbare wagens aan kleine performante motoren waardoor ze op CO2-vlak goed scoren."
Mark Pecqueur, Docent en onderzoeker Voertuigentechnologie (Hogeschool Thomas More)