Overslaan en naar de inhoud gaan

Een comfortabele én compacte stadswagen? Celerio maakt het waar!

3 minuten 30/12/2014

De Suzuki Celerio is een fantastische wagen, maar is niet meer in stock.
Wist je dat hij wel een waardige opvolger heeft? En wat voor één!
Ontdek snel 
alle troeven van de Suzuki Ignis!

 

Met de Celerio combineer je het beste van twee werelden

 

  • Ruim interieur
  • Ruime koffer van 254l
  • Compacte stadswagen
  • 5-deurs
  • Plaats voor 5 volwassenen
  • Lage CO2-uitstoot
  • 5 jaar garantie & assistance

Kiezen is verliezen. Het lijkt wel hét motto van de moderne stadswagen. Ofwel ga je voor comfort, maar dan moet je inboeten aan behendigheid. Niet ideaal als je jezelf in een klein parkeerplaatsje wil wringen. Ofwel kies je voor een compacte en behendige auto, maar daar lijden je zit- en opbergruimte dan weer onder. Vervelend, niet?

Gelukkig maakt de Celerio voorgoed komaf met deze tweespalt. Wat binnenruimte en comfort betreft, steekt de Celerio er ondanks zijn compacte vorm met kop en schouders bovenuit. En dat mag je vrij letterlijk nemen: In vergelijking met andere stadswagens heb je bijzonder veel plaats voor je hoofd, schouders en benen. Wie denkt dat de kofferruimte geslachtofferd wordt, heeft het goed mis. Met zo’n bagageruimte hoef je niet te kiezen wat je meeneemt. Ook op dat vlak steekt de Celerio zijn concurrenten de loef af.

 

Maximaal rijplezier, minimaal budget

 

Bij Suzuki beseffen we maar al te goed dat het leven in de stad duur genoeg is. Daarom hebben we er alles aan gedaan om de Celerio betaalbaar te houden. Voor minder dan 10.000 euro kan dit prachtige staaltje innovatie helemaal van jou zijn!

Is er dan bespaard op de prestaties van de wagen? Wel integendeel: of je nu kiest voor een manuele of automatische versnellingsbak, beide opties garanderen maximaal rijplezier en minimaal verbruik en CO2-uitstoot. Bovendien is de motor niet alleen krachtig, maar ook heel zuinig. En alsof dat nog niet genoeg is, blijft het motorgeluid tot een minimum beperkt. Met de Celerio ben je de koning van de stad!

Suzuki Celerio

5 jaar garantie en Suzuki Assistance

In de stad ga je het liefst met een gerust hart de baan op. Dankzij ons unieke garantieaanbod hoef je je alvast geen zorgen te maken. De fabriekswaarborg van drie jaar (tot maximaal 100.000 km) wordt door Suzuki verlengd met twee jaar (tot maximaal 150.000 km). En daar houdt het niet op. Tijdens de volledige garantieperiode heb je ook nog eens recht op de gratis Suzuki Assistance: bij pech of een ongeval kun je de klok rond een beroep doen op onze bijstandsverlening!

Meer weten over de verschillende opties en uitvoeringen? Contacteer naar jouw Suzuki verdeler.

Deel deze pagina