Overslaan en naar de inhoud gaan

Dit zijn de kenmerken van de ideale gezinswagen

3 minuten 31/08/2016

Voor je gezin wil je het allerbeste. Jouw ideale gezinsauto moet dan ook aan een aantal criteria  voldoen. Zo hoort hij ongetwijfeld veilig en comfortabel te zijn. Wat nog meer? Wij zetten voor jou de belangrijkste kenmerken van de ideale gezinswagen op een rijtje.

 

Het gemiddelde brandstofverbruik blijft aanvaardbaar

Je gezinswagen haal je op regelmatige tijdstippen van stal. Het aantal kilometers dat je jaarlijks maakt, durft weleens oplopen. Daarom is het belangrijk dat hij niet al te dorstig is. De Suzuki S-Cross werd recent uitgeroepen tot 'beste goedkope gezinswagen' van het jaar. Verrassend? Niet als je weet dat deze bolide gemiddeld 5,3 liter per 100 kilometer verbruikt.

ideale gezinswagen S-Cross

Optimale bescherming bij ongevallen

Uiteraard sta je liever niet stil bij zulke scenario's. Toch is belangrijk aandacht te schenken aan de score die een gezinswagen behaalde op de botsveiligheidstest van EuroNCAP. Alleen zo weet je of je met een gerust gemoed een bepaald type kan aanschaffen. Wat blijkt? De Suzuki S-Cross scoort 92% voor de veiligheid van volwassen inzittenden. Dat heeft deze gezinsauto te danken aan de zeven airbags die hij rijk is, waaronder knie-airbags bij de voorste zitplaatsen.

 

En ook de Suzuki Vitara haalde vlot zijn maximaal aantal sterren.

De ideale gezinswagen is betaalbaar

Het leven van een voltallig gezin is, alles samengeteld, een kostelijke aangelegenheid. Er blijft geen fortuin over om te spenderen aan een wagen. Gelukkig hoeft dat ook niet. Tal van knappe gezinsauto's schaf je aan voor een aanvaardbare prijs. Voor de goedkoopste uitvoering van de Suzuki S-Cross betaal je een bedrag van 14.199 euro. Zo hoef je niet te kiezen tussen een nieuwe wagen of een reis met het hele gezin!

ideale gezinswagen S-Cross

Een sportieve look, een knap design

Het oog wil ook wat. Een gezinswagen hoeft heus geen logge minibus te zijn. Elegantie en sportiviteit vallen perfect te rijmen met comfort voor het hele gezin. Met zijn oplopende gordellijn en gewelfde wielkasten is de Suzuki S-Cross het toonbeeld van sportieve elegantie. Het is een wagen die prat gaat op een geraffineerd design met krachtige lijnen. Neem het van ons aan: met de S-Cross val je nooit uit de toon.

 

Kom snel alles te weten over de Suzuki S-Cross

Deel deze pagina