Overslaan en naar de inhoud gaan
Suzuki Logo

Waarom kiezen voor een erkende verdeler?

Jouw Suzuki-verdeler beschikt over alle apparatuur en opleidingen die nodig zijn om jouw wagen in topvorm te houden. Bovendien maakt hij steeds gebruik van originele onderdelen die specifiek ontworpen zijn voor Suzuki.

Win de terugbetaling van je onderhoud

De zomer staat voor de deur, wanneer je in mei of juni een onderhoud laat uitvoeren bij één van onze erkende herstellers, maak je kans om de kosten van dit onderhoud terug te winnen*!

* max 500 € incl btw

Belang van onderhoud & originele onderdelen 

Door jouw wagen in optimale conditie te houden, bescherm je jouw investering en kan je rekenen op een hogere doorverkoopwaarde én een optimale prestatie. Bovendien is een goed onderhoud noodzakelijk voor de waarborg van jouw Suzuki.

Originele Suzuki-onderdelen zijn niet alleen essentieel om de kwaliteit en veiligheid van je Suzuki te garanderen, dankzij het gebruik ervan blijven ook de prestaties van jouw wagen behouden.

 

Laat je koetswerk deskundig herstellen

Je Suzuki is een streling voor het oog en dat wil je zo houden. Een deuk of een kras is altijd even schrikken, maar geen nood: Suzuki-specialisten herstellen dit deskundig zodat je er niets meer van merkt.

Elke officiële Suzuki-verdeler beschikt over een gecertificeerde carrosserie-afdeling. Je kan er terecht voor zowel grote als kleine herstellingen, voor eigen rekening of via de verzekering. Suzuki-technici worden permanent bijgeschoold, werken met de meest recente apparatuur en originele onderdelen volgens de voorschriften van de constructeur. Zo blijft je Suzuki in topconditie en behoud je je garantie.

We besteden niet alleen de grootste zorg aan je Suzuki maar denken ook aan je milieu. Dat doen we onder meer door enkel te werken met verfproducten op waterbasis. En uiteraard blijft veiligheid topprioriteit: na de herstelling stellen we alle sensoren opnieuw af en worden de veiligheids- en comfortfuncties gecontroleerd.

 

Gratis 24 maanden bandengarantie op personenwagens

De 24 maanden bandengarantie zorgt ervoor dat de band gratis wordt hersteld of vervangen (incl. werkuren en het balanceren). Er wordt rekening gehouden met een slijtage-coëfficiënt naargelang de ouderdom van de band.

 

 • 7 jaar

  7 jaar garantie

  Elke nieuwe Suzuki krijgt bovenop de fabriekswaarborg (3 jaar of 100,000 Km), 4 jaar extra waarborg (beperkt tot 150,000 Km). Dit op voorwaarde dat deze binnen het officiële Suzuki Belux netwerk wordt  aangekocht en onderhouden. Neem zeker contact op met jouw verdeler voor meer details hierover.

  Alles over garantie
 • assistance

  Levenslange assistance

  Suzuki stelt alles in het werk om de hoogste kwaliteit af te leveren. Net daarom scoren wij steeds hoog op veel betrouwbaarheid enquêtes. Maar ondanks alle zorg die wij aan jouw wagen besteden, kan het gebeuren dat je ooit geconfronteerd wordt met een lekke band, een ongeval...

  Suzuki Belgium nv biedt u levenslange bijstandsverlening aan op voorwaarde dat u tijdig op voorgeschreven onderhoud gaat bij een erkend Suzuki Verdeler. Zo kunnen we garanderen dat je ten alle tijden zorgeloos kan genieten van jouw Suzuki, ook al zit het even niet mee.

  Alles over assistance
verdeler

Op zoek naar een verdeler?

Vul je postcode of gemeente in om je dichtsbijzijndste Suzuki-verdeler te vinden.

Gebruik mijn huidige locatie