Overslaan en naar de inhoud gaan
Suzuki Logo

Waarom kiezen voor een erkende verdeler?

Jouw Suzuki-verdeler beschikt over alle apparatuur en opleidingen die nodig zijn om jouw wagen in topvorm te houden. Bovendien maakt hij steeds gebruik van originele onderdelen die specifiek ontworpen zijn voor Suzuki.

Belang van onderhoud & originele onderdelen 

Door jouw wagen in optimale conditie te houden, bescherm je jouw investering en kan je rekenen op een hogere doorverkoopwaarde én een optimale prestatie. Bovendien is een goed onderhoud noodzakelijk voor de waarborg van jouw Suzuki.

Originele Suzuki-onderdelen zijn niet alleen essentieel om de kwaliteit en veiligheid van je Suzuki te garanderen, dankzij het gebruik ervan blijven ook de prestaties van jouw wagen behouden.

Laat je koetswerk deskundig herstellen

Je Suzuki is een streling voor het oog en dat wil je zo houden. Een deuk of een kras is altijd even schrikken, maar geen nood: Suzuki-specialisten herstellen dit deskundig zodat je er niets meer van merkt.

Elke officiële Suzuki-verdeler beschikt over een gecertificeerde carrosserie-afdeling. Je kan er terecht voor zowel grote als kleine herstellingen, voor eigen rekening of via de verzekering. Suzuki-technici worden permanent bijgeschoold, werken met de meest recente apparatuur en originele onderdelen volgens de voorschriften van de constructeur. Zo blijft je Suzuki in topconditie en behoud je je garantie.

We besteden niet alleen de grootste zorg aan je Suzuki maar denken ook aan je milieu. Dat doen we onder meer door enkel te werken met verfproducten op waterbasis. En uiteraard blijft veiligheid topprioriteit: na de herstelling stellen we alle sensoren opnieuw af en worden de veiligheids- en comfortfuncties gecontroleerd.

 • 7 jaar

  Garantie

  Elke nieuwe Suzuki krijgt bovenop de fabriekswaarborg (3 jaar of 100,000 Km), 4 jaar extra waarborg (beperkt tot 150,000 Km). Dit op voorwaarde dat deze binnen het officiële Suzuki Belux netwerk wordt  aangekocht en onderhouden. Neem zeker contact op met jouw verdeler voor meer details hierover.

  Alles over garantie
 • assistance

  Assistance

  Suzuki stelt alles in het werk om de hoogste kwaliteit af te leveren. Net daarom scoren wij steeds hoog op veel betrouwbaarheid enquêtes. Maar ondanks alle zorg die wij aan jouw wagen besteden, kan het gebeuren dat je ooit geconfronteerd wordt met een lekke band, een ongeval...

  Suzuki Belgium nv biedt u levenslange bijstandsverlening aan op voorwaarde dat u tijdig op voorgeschreven onderhoud gaat bij een erkend Suzuki Verdeler. Zo kunnen we garanderen dat je ten alle tijden zorgeloos kan genieten van jouw Suzuki, ook al zit het even niet mee.

  Alles over assistance
 • voorbereiding technische keuring

  Voorbereiding technische keuring

  Wij zorgen ervoor dat je Suzuki probleemloos door de technische keuring raakt. Wanneer je wagen niet door de keuring raakt, ligt dat vaak aan een probleem met de banden, remmen en schokdempers. Daarom voert Suzuki een technische voorcontrole uit waarbij de belangrijke punten van jouw voertuig worden gecontroleerd volgens hetzelfde schema dat door de technische keuring wordt gehanteerd. Mocht er nadien toch een herkeuring nodig zijn, dan verhelpen we met jouw toestemming graag het probleem en staan we in voor de kosten van de herkeuring.

 • winterbanden

  Winterbanden

  Wat voor winter het ook wordt; winterbanden zijn veiliger. Of het nu een zachte of strenge winter wordt, winterbanden zijn écht nodig. Moderne technieken als rembekrachtiging, ABS en ESP werken namelijk pas optimaal bij voldoende grip. Door hun speciale rubbersamenstelling behouden winterbanden bij lagere temperaturen (7 graden Celcius en lager) hun optimale rijeigenschappen. Zelfs bij regen, ijzel en sneeuw bewijzen winterbanden hun nut. Kortom: winterbanden zijn gewoon veiliger. En je Suzuki-verdeler heeft voor elk Suzuki-model passende winterbanden.

 • Suzuki Vitara winterbanden

  Wist je dat?

  • Winterbanden je remweg drastisch verkorten bij sneeuw maar ook bij regen?
  • In veel Europese landen winterbanden verplicht zijn bij winterse omstandigheden?
  • Winterbanden een ander profiel hebben waardoor sneeuw en regen veel beter wordt afgevoerd, hierdoor heb je veel meer grip op de weg.
  • Bij gebruik van winterbanden je zelfs 2x zo lang met je zomerbanden doet?
 • Navigatiesysteem aanraakscherm

  Hulp bij navigatie, bluetooth & connectiviteit

  Dankzij Smartphone Linkage Display Audio, het hypermoderne audiosysteem van jouw Suzuki, kan je tegelijk handenvrij bellen, muziek afspelen en je navigatie instellen zonder afgeleid te worden van de weg. Het systeem is voorzien van een touchscreen dat even gemakkelijk te bedienen is als een smartphone. Via Bluetooth® of een USB-kabel verbind je je smartphone om alle applicaties via het scherm te gebruiken. Smartphone Linkage Display Audio werkt met Apple CarPlay, Android Auto en MirrorLink.

 • Apple CarPlay

  Apple CarPlay

  Als je je compatibele iPhone verbindt via Apple CarPlay, kan je je muziek beluisteren, routebeschrijvingen krijgen, telefoongesprekken voeren en tekstberichten versturen terwijl je rijdt. Allemaal met stembesturing via Siri of via het aanraakscherm.

 • Android Auto

  Android Auto

  Met Android Auto krijg je Google Maps, Google Search en andere google-diensten binnen handbereik en wordt afleiding maximaal beperkt zodat jij veilig de weg op kunt.  MirrorLink geeft verschillende applicaties van je smartphone op het aanraakscherm in de wagen weer zodat je vlot toegang krijgt tot de functies van je smartphone.

verdeler

Op zoek naar een verdeler?

Vul je postcode of gemeente in om je dichtsbijzijndste Suzuki-verdeler te vinden.

Gebruik mijn huidige locatie