Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdek ons gamma aan Suzuki SUV's en Crossovers

Suzuki biedt de meest betaalbare SUV's en crossovers aan op de markt. Met behulp van het Allgrip 4x4 systeem zijn onze SUV's bestand tegen elke uitdaging.

Ignisscrossvitara.jpg

Goed uitgerust en mooi afgewerkt

Suzuki's assortiment aan crossovers en SUV's is divers en omvat een reeks opwindende modellen voor ieders noden. Neem de veelzijdige S-Cross, een krachtige en comfortabele SUV die zowel geschikt is voor stadsstraten als ruw terrein, of de opwindende Vitara met een sterke en authentieke SUV-styling die compact, efficiënt en gemakkelijk te besturen blijft. Dan is er de charmante Ignis, een verbazingwekkende compacte SUV met een unieke styling en robuuste SUV-capaciteit.

 

 

MWT Vitara

Wat is een SUV?

Een SUV is een Sports Utility Vehicle. In vergelijking met andere type auto's zijn ze meer geschikt voor off-road en hebben ze veel binnenruimte.

De term SUV werd oorspronkelijk gebruikt voor auto's met een aantrekkelijke styling en offroad-capaciteit. De laatste tijd wordt de term vaker gebruikt om te verwijzen naar grotere, ruigere auto's, vaak met 4x4 -mogelijkheden, zoals de Suzuki Vitara, die  uitgerust is met ALLGRIP 4x4-technologie.

 

 

new S-Cross 2 aan het water

Wat is een Crossover?

Crossovers combineren de mobiliteit van een hatchback met de styling van een SUV. Dit betekent dat de crossover groter is dan een normale hatchback, een hogere rijhoogte heeft en een beter zicht. Hoewel ze er omvangrijker uitzien dan gewone hatchbacks, nemen ze meestal niet meer plaats in op de weg.

Ontdek onze SUV's en Crossovers