Overslaan en naar de inhoud gaan
Swift
Swift

Aanbevolen catalogusprijs:
€ 21.299,00
€ 16.799,00 Tot €4.500 korting
CO2
106 - 125g/km
Verbruik
4,7 - 5,6 l/100km (WLTP)
Swift
Swift
Salescondities Vanaf € 16.799,00

Swift
Swift
Swift
Swift
Swift
Swift

DESIGN

Stijlvol, sportief en heel veel fun

Van bij de eerste aanblik van de Swift bent u helemaal weg van zijn strakke, karakteristieke design. En zodra u instapt en de motor start, neemt het gevoel het helemaal over. De Swift richt zich op mensen met een passie voor autorijden, met oog voor detail en zonder schroom om op te vallen in het straatbeeld.

Swift

TECHNOLOGIE

Geniet van elk traject

Het zit in zijn DNA: de Swift was altijd al een sportieve hatchback die bakken rijplezier biedt. En wie het voorrecht geniet dit plezier te mogen ervaren, wordt overvallen door een uniek gevoel. De Swift pakt niet alleen uit met stijl en responsiviteit, maar zit ook vol met slimme technologie, zodat u maximaal kunt genieten van de fun.

Swift

VEILIGHEID

Boordevol slimme technologie

Het moderne leven vraagt om een moderne auto. Daarom pakt de Swift uit met Suzuki Safety Support. Dankzij tal van slimme functies om u bij te staan en elke rit gemakkelijker en veiliger te maken, vervult de Swift u met zelfvertrouwen en maakt hij elke verplaatsing aangenamer.

Swift

UITSTRALING

Ontworpen om op te vallen

Met zijn gedurfde grille met chroomaccenten en zijn fraai gepolijste lichtmetalen velgen rijdt de Swift nergens onopgemerkt voorbij. Zijn gespierde koetswerklijnen verlenen hem een krachtige uitstraling, samen met aparte details zoals het zwevende dak en de verdoken achterdeurgrepen in de C-stijl.

Swift

KOFFER

Klaar voor het leven

 

Als u onderweg bent met de Swift, geniet u net zoveel van de reis als van de bestemming. Pak dus uw koffers voor een avontuur met een auto die perfect bij uw levensstijl past. Een dagje winkelen of een lang weekend relaxen? De Swift brengt u in alle comfort en stijl naar uw bestemming en terug.

Swift

RUIMTE

Interieur en bagageruimte

In de overvloedige bagageruimte van de nieuwe Swift kunt u nog meer meenemen. En dankzij de in twee delen neerklapbare achterbank (standaard op GLX en GL) geniet u van alle moduleerbaarheid die u nodig hebt. De lage stoelen zorgen voor voldoende hoofdruimte en u hebt tal van handige opbergruimten binnen handbereik.

Swift

MOTOR

Uiterst zuinige 1.2l Dualjet-motor

Een wendbare, responsieve en opwindende auto. Meer moet dat niet zijn wanneer de weg bochtiger wordt. De Dualjet-motor met SHVS-technologie toont zich tegelijk vinnig en zuinig, terwijl de direct reagerende stuurinrichting u een gevoel van controle en precisie geeft, wat de rijervaring naar een nog hoger niveau tilt. De 1.2l Dualjet-motor heeft dubbele injectoren in elke cilinder, wat garant staat voor een hoog thermisch rendement.

MID HYBRID

Compacte elektromotor en lithium-ionbatterij ter ondersteuning van de verbrandingsmotor

Voor een nog hogere brandstofefficiëntie ondersteunt het SHVS-systeem de verbrandingsmotor met een lichte en compacte geïntegreerde startmotor/generator (ISG) die als elektromotor fungeert, en een lithium-ionbatterij van 10 Ah met uitstekende laad- en energieleveringsprestaties. Dit is het ideale hybridesysteem voor compacte auto’s, met een uitstekende algemene balans tussen efficiëntie en omvang.

OPHANGING

Ophanging voor een levendig en meeslepend rijgedrag

De voor- en achterwielophanging leggen de basis voor een levendige en prikkelende rijervaring met een lineaire stuurrespons en hoogwaardig rijcomfort. Rijden met de Swift is een waar genot dankzij zijn nauwkeurige stuurinrichting, dynamische prestaties en uitstekende balans.

SLDA

CONNECTIVITEIT

Smartphone Linkage Display Audio (SLDA)

Het audiosysteem omvat een aanraakscherm dat net zo intuïtief werkt als een smartphone. Verbind uw smartphone via Bluetooth® of een USB-kabel om uw apps te gebruiken via het display, dat ook uitgerust is met een radio, achteruitrijcamera en navigatiefuncties.

Swift

VEILIGHEID

Boordevol slimme technologie

Geavanceerde veiligheidssystemen, aangestuurd door de nieuwste sensor, camera- en lasertechnologie, zorgen voor gemoedsrust en rijcomfort.

VEILIGHEIDSFUNCTIES

Gerust op de baan

De Swift is uitgerust met verschillende functies om uw veiligheid op de baan te garanderen.

 • Dual Camera Brake Support (DCBS) 
  Tijdens het rijden gebruikt de Swift twee sensoren – een monoculaire camera en een lasersensor – om dreigende aanrijdingen met voorliggers of voetgangers te detecteren. Wanneer het voertuig een potentiële aanrijding detecteert, reageert het systeem.
 • RBS
  Tijdens het rijden gebruikt de Swift een millimetergolfradar om de voorligger te detecteren. Wanneer het voertuig een potentiële botsing detecteert, reageert het systeem.
 • Lane departure prevention
  Deze functie maakt gebruik van een monoculaire camera om de wegmarkeringen te detecteren bij snelheden van 60 tot 160 km/u. Als het systeem merkt dat de auto onbedoeld van zijn rijstrook dreigt af te wijken, helpt het de bestuurder automatisch om het voertuig op zijn rijstrook te houden met behulp van zijn elektrische stuur-bekrachtiging.
 • Weaving alert
  Bij snelheden vanaf 60 km/u berekent het slingeralarm Weaving Alert het rijpatroon en geeft het audiovisuele signalen weer wanneer het voertuig over de weg slingert door vermoeidheid bij de bestuurder bijvoorbeeld (standaard op voertuigen met een monoculaire camera en lasersensor).
 • High beam assist
  Bij snelheden vanaf 40 km/u schakelt de grootlichtassistent High Beam Assist automatisch over tussen groot en dimlicht naargelang de aanwezigheid van andere voertuigen en de lichtomstandigheden.
 • Adaptive cruise control
  Wanneer een voorligger voor de Swift rijdt, gebruikt de adaptieve snelheids-regelaar ACC een millimetergolfradar om de afstand tot dit voertuig te meten en deze automatisch aan te passen volgens de ingestelde veiligheidsafstand (drie mogelijke standen).*2 Wanneer er geen voorligger is, houdt het systeem de door de bestuurder ingestelde snelheid aan (van 40 tot 160 km/u).
 • Blind spot monitor
  Bij snelheden vanaf 15 km/u ondersteunt dit systeem de bestuurder door met behulp van twee achteraan gemonteerde zijdelingse radarsensoren voertuigen te detecteren die zich in de dode hoek bevinden of deze naderen. De bestuurder wordt gewaarschuwd met een ledpictogram dat oplicht in de overeenkomstige buitenspiegel, aangevuld met een waarschuwingsgeluid wanneer de bestuurder zijn richtingaanwijzers aanzet om van rijstrook te veranderen.
 • Traffic sign recognition
  Dit systeem gebruikt de monoculaire camera om de verkeersborden te lezen. Wanneer het bijvoorbeeld borden met snelheidsbeperkingen of een inhaalverbod detecteert, geeft het verkeersbordherkennings-systeem het bord in kwestie weer op het scherm, zodat de bestuurder zeker weet welke signalisatie hij voorbijgereden is. Er kunnen maximaal drie borden tegelijk worden weergegeven.
 • Parkeersensoren achteraan
  Ultrasone sensoren in de bumper detecteren obstakels wanneer de auto achteruitrijdt, en waarschuwingsgeluiden informeren de bestuurder over de afstand tot de obstakels.
 • Rear cross traffic alert
  Bij snelheden tot 8 km/u in achteruit gebruikt het voertuig twee achteraan gemonteerde zijdelingse radarsensoren om de bestuurder te waarschuwen voor dwarsverkeer aan beide zijden van de auto, wanneer hij achteruit uit een parkeerplaats rijdt. Wanneer een naderend voertuig wordt gedetecteerd, krijgt de bestuurder zowel een visuele waarschuwing op het multifunctionele informatiescherm als een geluidssignaal. Zo kan hij veiliger uit parkeerplaatsen manoeuvreren wanneer het zicht aan één kant of beide kanten gehinderd wordt.

Kies jouw model

Swift

Standaard uitrusting

Technische specificaties