Overslaan en naar de inhoud gaan
Across
Across

Aanbevolen catalogusprijs:
€ 62.994,00
€ 57.994,00 Tot €5.000 korting
CO2
22 g/km
Verbruik
1,0 l/100km (WLTP)
Across
Across
Salescondities Vanaf € 57.994,00

camapgne september
Across campagne_MWT.jpg
Across plug-in
Across
Across
Across
ACROSS

DESIGN

Sportieve, robuuste styling

Sportiviteit en stevigheid worden verzoend in de uitzonderlijke stijl van deze SUV, gekenmerkt door scherpe hoeken, krachtige lijnen, veelhoekige motieven en een stoer, sportief front met een hoge bumper en een groot, open radiatorrooster.

Across

TECHNOLOGIE

Plug-in hybridesysteem

Als plug-in hybride levert de Suzuki Across soepele, stille en koppelrijke prestaties om u een optimaal comfort te verzekeren tijdens uw dagelijkse verplaatsingen. De benzinemotor verschaft pittige ondersteuning wanneer u bij hoge snelheden wilt accelereren, en biedt tegelijk gemoedsrust tijdens lange ritten. U kunt de grote batterij gemakkelijk thuis of aan een oplaadstation opladen.

Lees onze gids over hybride wagens

ACROSS

VEILIGHEID

Rij met vertrouwen op besneeuwde wegen en gladde paden.

De elektrische vierwielaandrijving E-Four maakt gebruik van een aparte motor achterin die het koppel, afhankelijk van de rijomstandigheden, optimaal verdeelt over de achterwielen, om grip en stabiliteit te garanderen. Zo hebt u meer controle op een gladde ondergrond.

 • Pre-Collision System (PCS)
 • Lane Tracing Assist (LTA)
 • Road Sign Assist (RSA)
 • Dynamic Radar Cruise Control (DRCC)
 • Blind Spot Monitor (BSM)
 • Rear Crossing Traffic Alert (RCTA)
 • eCall
Gratis laadpas zonder abonnementskosten

Interesse in een eigen laadpaal?

Ontdek onze laadoplossingen
ACROSS

VELGEN

Lichtmetalen 19-duims velgen

Met hun opvallende gepolijste oppervlakken en een glanzend zwarte coating dragen de velgen bij tot een krachtige en hoogwaardige premiumlook. 

Across

INTERIEUR

Multimediasysteem van 9 inch

Het systeem werkt met Apple CarPlay voor uw iPhone, evenals Android Auto™ en MiraCast™ voor uw compatibele smartphone. Zo kunt u apps gebruiken om te telefoneren, navigatieaanwijzingen weer te geven, berichten te sturen en te ontvangen, toegang te krijgen tot uw favoriete muziek en nog veel meer.

Across

RUIMTE

Een zee van ruimte 

Bagageruimte

De brede achterklep biedt een vlotte toegang tot een 490 liter grote koffer. Ruimte zat voor bagage met de meest uiteenlopende vormen en afmetingen.

Across

MOTOR

2.5l benzinemotor

Een 2,5 liter grote benzinemotor laadt de batterij op en biedt u een powerboost bij hoge snelheden. Afhankelijk van de rijomstandigheden wisselt hij tussen meerpuntsinjectie (of PFI, wat staat voor port fuel injection) en directe injectie (of DI) om een optimale verbranding te realiseren. Resultaat: een efficiënt brandstofverbruik en een lage uitstoot.

PLUG-IN

Plug-in hybridesysteem

Een krachtige elektromotor met een elektrisch bereik van 75km (WLTP) levert soepele, stille en koppelrijke prestaties om u een optimaal comfort te verzekeren tijdens uw dagelijkse verplaatsingen. De benzinemotor verschaft pittige ondersteuning wanneer u bij hoge snelheden wilt accelereren, en biedt tegelijk gemoedsrust tijdens lange ritten. U kunt de grote batterij gemakkelijk thuis of aan een oplaadstation opladen.

Ontdek de Suzuki Hybrides

VERTROUWEN

Elektrische vierwielaandrijving E-Four

De elektrische vierwielaandrijving E-Four maakt gebruik van een aparte motor achterin die het koppel, afhankelijk van de rijomstandigheden, optimaal verdeelt over de achterwielen, om grip en stabiliteit te garanderen. Zo hebt u meer controle op een gladde ondergrond.

Ontdek onze AllGrip-vierwielaandrijving

Across

RIJPRESTATIE

AWD Integrated Management (AIM)

Het AIM werd ontworpen om de 4x4-prestaties te optimaliseren door de koppelverdeling, de gasrespons, het schakelpatroon, het remgedrag en de stuurbekrachtiging af te stemmen op de rijomstandigheden. Het systeem ondersteunt ook de NORMAL-, ECO- en SPORT-modi van het Drive Mode Select.

Across_1920x768.jpg

VEILIGHEID

Slimme veiligheidsfuncties voor meer

zelfvertrouwen achter het stuur

U kunt zorgeloos achter het stuur plaatsnemen in de wetenschap dat geavanceerde veiligheidsfuncties en uw passagiers helpen te beschermen.

VEILIGHEIDSFUNCTIES

Gerust de baan op

De Across is uitgerust met verschillende functies om uw veiligheid op de baan te garanderen.

 • Pre-Collision System (PCS)
  Het PCS helpt u om aanrijdingen te vermijden door de weg voor u te monitoren met behulp van een millimetergolfradar en een monoculaire camera. Het systeem waarschuwt u als er een risico bestaat op een voorwaartse aanrijding en biedt remondersteuning als het risico verder toeneemt.
 • Lane Tracing Assist (LTA)
  Het LTA is ontworpen om u te waarschuwen en indien nodig zelf bij te sturen, om u in het midden van uw rijstrook te houden en te voorkomen dat u uw rijstrook zou verlaten of van de weg zou raken.
 • Road Sign Assist (RSA)
  Het RSA is ontworpen om verkeersborden te detecteren en weer te geven op het multi-informatiedisplay, om te voorkomen dat ze aan uw aandacht zouden ontsnappen.
 • Dynamic Radar Cruise Control (DRCC)
  De DRCC is ontworpen om een ingestelde rijsnelheid aan te houden als er geen voorliggers zijn, en voldoende afstand te houden als er wél een voorligger is. Als die voorligger stopt, brengt het systeem uw voertuig eveneens tot stilstand. En als de voorligger weer vertrekt, volgt uw voertuig automatisch. Het systeem houdt altijd voldoende afstand tussen de voertuigen.
 • Blind Spot Monitor (BSM)
  De BSM is ontworpen om u te waarschuwen voor de aanwezigheid van een voertuig in een dode hoek achteraan. Een waarschuwingsicoontje licht op in de overeenkomstige buitenspiegel.
 • Rear Crossing Traffic Alert (RCTA)
  Het RCTA helpt u om aanrijdingen te voorkomen wanneer u achterwaarts uit een parkeerplaats rijdt. In de overeenkomstige buitenspiegel gaat een icoontje knipperen wanneer een voertuig aan die kant in de dode hoek nadert.
 • eCall
  Als het voertuig betrokken is bij een verkeersongeval, waarschuwt dit systeem automatisch de hulpdiensten door een telefoonbericht te versturen dat ook de precieze locatie van het voertuig bevat.

Kies jouw model

Across

Standaard uitrusting

Technische specificaties