Overslaan en naar de inhoud gaan

S-Cross

S-Cross

Aanbevolen catalogusprijs:
€ 28.099,00
€ 23.099,00 Tot €5.000 korting
CO2
118 - 132 gr/km
Verbruik
5,2 - 5,9 l/100km (WLTP)
S-Cross
S-Cross
Salescondities Vanaf € 23.099,00

S-Cross
S-Cross
S-Cross
S-Cross
S-Cross
S-Cross
S-Cross

DESIGN

Design als statement

Een look die geen twijfel laat bestaan over zijn honger naar avontuur : de S-Cross oogt even avontuurlijk en zelfverzekerd als hij is. Maak kennis met het typische design van een volwassen maar betaalbare cross-over. Met zijn robuuste neus en nieuwe grille, zijn stoere SUV-stijl en zijn fantastische innerlijke waarden werpt hij zich op  als een geboren ontdekkingsreiziger. Een toonbeeld van dynamiek en kracht.

S-Cross 4x4 campagne.jpg

TECHNOLOGIE

Prestaties op elk terrein

De S-Cross staat altijd borg voor een meeslepende rit. Met zijn legendarische Suzuki-genen gaat hij geen enkele ondergrond, weersituatie of bestemming uit de weg. Zijn moeiteloze rijplezier vertaalt zich in voelbaar zelfvertrouwen. Kortom, een onnavolgbare langeafstandsgezel met een weergaloze wendbaarheid en efficiëntie.

S-Cross

VEILIGHEID

Veiligheid tot in de puntjes

Trek erop uit met een gerust gemoed, in de wetenschap dat u perfect beschermd wordt door uw reisgezel. Altijd en overal. De Suzuki S-Cross staat u bij en reageert in een fractie van een seconde : met preventiesystemen om te anticiperen en ongevallen te voorkomen, en met beschermingssystemen die het risico op letsels beperken. Het zijn slecht enkele reden waarom de Suzuki S-Cross de ideale gezinswagen is.

s-cross

SUZUKI CONNECT

Blijft verbonden met je S-Cross

Altijd en overal verbonden zijn met jouw Suzuki S-Cross? Suzuki Connect maakt het mogelijk. Met deze nieuwe slimme connectiviteitsdienst kun je via de Suzuki Connect app op jouw smartphone tal van functies van de auto checken en bedienen, overal waar je maar wilt. Zoals het vergrendelen van de portieren. Handig als je vergeten bent die op slot te doen.

S-Cross

FRONTDESIGN

Gedurfd en actief frontdesign

De verhoogde motorkap, de koplampen en het radiatorrooster verlenen de voorkant de indruk van een hoog zwaartepunt om het gespierde SUV-imago op te krikken. Het grote pianozwarte radiatorrooster met chrome accenten oogt gedurfd maar toch verfijnd. Bovendien zijn de koplampen met elk drie ledlichten opvallend scherp.

S-Cross

LEDLICHTEN

Led koplampen met led dagrijlichten

De driedimensionaal omlijnde led koplampen versterken zijn dynamische look. De standlichten zijn uitgerust met energiebesparende leds en fungeren ook als dagrijlichten. Dankzij het dunnere, gestroomlijnde design van de nieuwe led achterlichtblokken oogt de achterkant van het voertuig scherper. Bovendien vormen ze een horizontaal geheel met centrale decoratie wat het gevoel van breedte benadrukt.

S-Cross

DASHBOARD

Dashboarddesign

Vloeiende lijnen en hoogwaardige materialen in elk detail : wie plaatsneemt in de Suzuki S-Cross wordt meegezogen in een gevoel van dynamische beweging. Het brede, driedimensionale instrumentenpaneel bevat een groot informatiescherm in kleur en ondersteunt uw rit door grafisch informatie weer te geven. Geniet van een 9-inch display (GLX) of een 7 inch display (GL en GL+).

S-Cross

MOTOR

1.5l Dualjet-motor

De 1.5l Dualjet-motor onderscheidt zich door zijn bescheiden verbruik, stoot weinig uitlaatgassen uit en ontwikkelt een stevig vermogen en koppel voor krachtige prestaties.

Hij dankt zijn uitzonderlijke zuinigheid aan verschillende kenmerken.

STRONG HYBRID

Strong hybrid-systeem

Het compacte en lichte strong hybrid-systeembiedt naast een zuinige hybridemodus
ook de mogelijkheid om zuiver elektrisch te rijden. Het systeem bestaat uit de 1.5 DUALJET-verbrandingsmotor, een MGU (Motor Generator Unit), een AGS-transmissie (Auto Gear Shift) en een lithiumionbatterij van 140 volt met omvormer.

Lees onze gids over hybride wagens

MID HYBRID

48V mild hybrid met 1.4l Boosterjet-motor

De rechtstreeks ingespoten 1.4 BOOSTERJET-turbobenzinemotor geeft de S-Cross meer koppel. De turbo met intercooler stuwt samengedrukte lucht in de cilinders en stelt de motor in staat om zijn koppel te maximaliseren bij lage toerentallen, zelfs vanaf 2.000 t/min.
Het mild hybrid-systeem SHVS met 48-voltbatterij omvat een geïntegreerde starter-generator (ISG) van 48 volt, werkend als een elektromotor, een lithium-ionbatterij van48 volt en een DC/DC-omvormer (48V-12V).

Lees meer over Suzuki Boosterjet

SLDA

CONNECTIVITEIT

Smartphone Linkage Display Audio

Het aanpasbare audiosysteem met 9-duims scherm (GLX) beschikt over de nieuwste digitale compatibiliteit, waaronder Apple CarPlay, Android Auto, spraakherkenning en handsfree bellen via bluetooth voor nog meer gebruiksgemak. Het 7-duims scherm (GL en GL+) biedt hetzelfde comfort, met spraakherkenning dat alleen beschikbaar is bij verbinding met een smartphone. Standaard zijn ook radio, USB voor muziek en films, en iPod- en bluetoothconnectiviteit voor het

afspelen van muziek geïntegreerd.

S-Cross

VEILIGHEID

Veiligheid door innovatie

Geavanceerde veiligheidssystemen, aangestuurd door de nieuwste sensor, camera- en lasertechnologie, zorgen voor gemoedsrust en rijcomfort.

VEILIGHEIDSFUNCTIES

Gerust op de baan

De Suzuki S-Cross is uitgerust met verschillende functies om uw veiligheid op de baan te garanderen.

 • Dual Camera Brake Support (DCBS) 
  Tijdens het rijden gebruikt de Suzuki S-Cross twee sensoren – een monoculaire camera en een lasersensor – om dreigende aanrijdingen met voorliggers of voetgangers te detecteren. Wanneer het voertuig een potentiële aanrijding detecteert, reageert het naargelang de situatie op een van de volgende drie manieren.
 • Adaptive Cruise Control (ACC)
  Het ACC-systeem laat de snelheidsregelaar samenwerken met het radar gestuurde remsysteem Radar Brake Support, dat de afstand tot voorliggers meet. Om de door de bestuurder ingestelde lange, middellange of korte afstand te bewaren, regelt het systeem automatisch de snelheid van de Suzuki S-Cross, wat het comfort ten goede komt.
 • Emergency Stop Signal (noodremsignaal, ESS)
  Wanneer de remmen plots worden geactiveerd bij snelheden van meer dan 55 km/u, beginnen de waarschuwingsknipperlichten automatisch snel te knipperen om achteropkomende voertuigen te waarschuwen.
 • Blind Spot Monitor (vanaf GL+)
  De BSM maakt veranderen van rijstrook veiliger door voertuigen te detecteren in of nabij de dode hoeken achteraan aan beide zijden van het voertuig. Wanneer het systeem detecteert dat een voertuig zich in een dode hoek bevindt of deze nadert, licht een ledicoon op in de overeenkomstige buitenspiegel. Als de bestuurder aangeeft dat hij van rijstrook wil veranderen, gaat het ledicoon knipperen in combinatie met een waarschuwingsgeluid.
 • Rear Crossing Traffic Alert (RCTA)
  Het RCTA helpt de bestuurder om aanrijdingen te voorkomen bij het achterwaarts verlaten van een parkeerplaats. Wanneer het systeem naderende voertuigen detecteert in de dode hoeken achteraan, laat het een zoemer weerklinken, geeft het de locaties van de naderende voertuigen weer op het scherm en laat het de lediconen in de buitenspiegels knipperen om de bestuurder te waarschuwen.
 • Brake Hold (BH)
  Wanneer het voertuig tot stilstand komt, bijvoorbeeld bij een verkeerslicht, houdt deze functie de remdruk in stand om te voorkomen dat het voertuig op een helling vooruit of achteruit zou rollen, totdat de bestuurder het gaspedaal indrukt.
 • Road Sign Assistant (RSA)
  Het RSA scant de weg op verkeersborden en geeft ze weer op het multi-informatiescherm wanneer ze worden gedetecteerd. Het systeem is compatibel met de volgende Europese verkeersborden.
 • Parkeersensoren
  Deze functie ondersteunt veiliger en zelfverzekerder parkeren door de bestuurder te waarschuwen wanneer een van de acht sonarsensoren een obstakel vlak bij de voor- of achterbumper detecteert. De bestuurder wordt gewaarschuwd door een visuele waarschuwing en een zoemer die verschillend klinkt afhankelijk van hoe dicht de auto bij het object is.
 • Achteruitrij-camera (GL en GL+) of 360° camera (GLX)
  Het beeld van de achteruitrijcamera wordt automatisch op het display getoond zolang de achteruitversnelling is ingeschakeld.
 • Lane Tracing Assistent (LTA)
  Wanneer het LTA vaststelt dat de bestuurder ongewild de rijstrook dreigt te verlaten op een snelweg of autoweg met witte of gele lijnen, helpt het gedeeltelijk bij het sturen om het voertuig in het midden van de rijstrook te houden en te voorkomen dat de auto de rijstrook of de weg verlaat.

 

 

Kies jouw model

S-Cross

Standaard uitrusting

Technische specificaties