Overslaan en naar de inhoud gaan

4 autogadgets die je zeker wil hebben

3 minuten 27/07/2016

Je wagen is pas helemaal van jou wanneer je hem hebt afgestemd op jouw persoonlijke gewoonten en voorkeuren. Met handige gadgets en accessoires geef jij je bolide een eigen touch. Geen inspiratie? Ziehier, 4 hebbedingetjes voor in de auto!

 

Het gadget voor de snoeper: een draadloze stofzuiger

Ben jij ook zo'n onverbiddelijke snoeper in de wagen? Dan klaagt je partner ongetwijfeld over de kruimels en etensresten die je achterlaat. Wat jij nodig hebt, is een stofzuiger die je sporen uitwist. Geen model met snoer en bijbehorend gesukkel. Een draadloze en compacte stofzuiger is voor jou het ultieme gadget. Eentje die je in de koffer bewaart en bovenhaalt nadat je de laatste snoepreep hebt verorberd.

 

Verplicht autogadget voor de drinker: een alcoholtester

Natuurlijk drinkt iedereen weleens een glaasje. Het komt erop aan je grenzen te kennen. Flirt jij weleens met die grens? Schaf je dan een alcoholtester aan. Dankzij dit gadget kan je vooraf controleren of het voor jou nog wel verantwoord is om achter het stuur te kruipen. Tenslotte wil je niemand in gevaar brengen. Niet jezelf, niet de andere weggebruikers.

 

Een hebbeding voor de slaper: een luchtmatras

Zegt de alcoholtester dat je dat laatste glaasje beter niet had gedronken? In dat geval breng je best de nacht door in je auto. De meesten vinden de achterbank in zo'n geval een prima bed. Wie die toch te oncomfortabel vindt, moet op zoek naar een luchtmatras op maat. Een model dat qua vorm de holte tussen de twee zetelrijen overbrugt, waardoor je meer ruimte hebt om in te dommelen.

 

Het accessoire voor de dierenvriend: de hondenriem

Ben jij een overtuigde dierenvriend? Terecht. Dat weet je dat het soms een uitdaging is om je trouwe viervoeter op de achterbank te houden. Wat een gedoe om je hond met zijn riem vast te maken aan de deurgrip of kopsteun. Met een autoriem voor de hond is dat probleem meteen verholpen. Je bevestigt dit gadget aan zijn halsband, zoals je dat ook met een leiband doet. Het uiteinde van de riem kun je vastklikken waar de passagiers op de achterbank anders hun gordel vastmaken.

Deel deze pagina