Overslaan en naar de inhoud gaan

Dit is de nieuwe Suzuki Swift 2017: alle toeters en bellen op een rijtje!

3 minuten 14/04/2017

De nieuwe Suzuki Swift heeft alles in huis wat je van een moderne wagen verwacht: kracht, innovatie en stijl. Jawel, deze derde Swift-generatie boekt vooruitgang op alle fronten. Zonder het intussen legendarische Swift-DNA te verloochenen, laat deze echte stadswagen een fris gezicht zien. Een Europees ogende buitenafwerking en een sportief interieur gekoppeld aan een grote wendbaarheid creëren een echt wow-gevoel!

Suzuki Swift 2017

Uitmuntende prestaties …

Terwijl auto’s van een nieuwe generatie vaak groter zijn dan die van de vorige, slaagt Suzuki erin om het toch compact te houden zónder in te boeten op prestaties of comfort. De nieuwe Suzuki Swift 2017 is één centimeter korter, maar heeft er toch meer binnen- en kofferruimte bijgekregen dankzij zijn langere wielbasis. Bovendien weegt deze Swift maar liefst 120 kilo minder.

 

 

Suzuki Swift 2017

Met amper 840 kilo staat het nieuwe model garant voor een ongeziene rijervaring. Deze nieuwe generatie loodst je nóg behendiger en wendbaarder door het verkeer. Bochtige wegen bedwing je als nooit tevoren en de stabiele wegligging geeft je de gemoedsrust die je verdient. En alsof dat nog niet alles is, blinkt de nieuwe Swift ook nog eens uit in energiezuinigheid, terwijl hij dankzij het gebruik van pittige motoren erg levendige prestaties aflevert. Naast de 1.2 Dualjet is de nieuwe Swift namelijk ook verkrijgbaar met een 1.0 Boosterjet motor!  

Suzuki Swift 2017

… en innovatieve styling

Het Swift-DNA onderging een gedurfde evolutie, en dat is er ook uiterlijk aan te merken. De nieuwe Suzuki Swift presteert niet alleen beter, hij oogt een stuk sportiever. Dat is zowel te danken aan de nieuwe proporties – de wielbasis groeit met 20 millimeter, terwijl de hoogte van de Swift met 15 millimeter daalt en de breedte met 40 millimeter toeneemt – als aan het stoere interieur met oog voor detail. Die sportiviteit wordt gecombineerd met maximaal comfort. Zo heeft de koffer een capaciteit van 265 liter, maar liefst 55 liter meer dan de vorige Swift.

 

Suzuki Swift 2017

Veiligheid troef

Geen nieuw Suzuki-model zonder nieuwe extra veiligheidssystemen. De nieuwe Suzuki Swift is voorzien van een remhulp met dubbele sensorwerking. De sensor activeert de remhulp tijdens een bruuske vertraging, maar kan ook vanzelf remmen wanneer er een risico is op een aanrijding. Ook een waarschuwing wanneer je de wegmarkeringen overschrijdt, een vermoeidheidsdetectie voor de bestuurder, automatische dimming grootlichten en een adaptieve snelheidsregelaar zijn voorzien.

 

Onder de indruk? Vraag snel een offerte aan

Deel deze pagina