Overslaan en naar de inhoud gaan

Een fietsenrek op je auto? Dit zijn de mogelijkheden!

3 minuten 27/05/2015

Een fietsvakantie of een mountainbikeweekend op het programma? Daar wil je natuurlijk in alle comfort aan beginnen. En dat begint in de eerste plaats met het transport. Wie zijn eigen fietsen meeneemt, staat voor de uitdaging om die op een veilige manier ter plaatse te krijgen, zonder al te veel tijdverlies bij het inladen. Hoe je dat aanpakt? Heel eenvoudig: door een fietsenrek op je auto te installeren. Er zijn verschillende mogelijkheden. We lijsten ze voor je op!

 

Achteraan de wagen

Tijd, mooi weer en sportief enthousiasme. Meer heb je voor een fietstrip niet nodig. Al moet je de fietsen nog op hun startpunt krijgen natuurlijk. Met een fietsendrager achteraan je wagen is dat een fluitje van een cent. Deze houder laat je toe om twee fietsen mee te nemen. De benodigdheden: een trekhaak, bekabeling en de fietsendrager zelf natuurlijk. En alsof dat nog niet genoeg is, geniet je maar liefst 12 maanden gratis fietsbijstand twv 45€ bij aankoop van een fietsendrager.

Met dit pakket ben je helemaal klaar voor het avontuur. Een must-have voor de waaghalzen onder ons, maar evengoed voor de beginnende fietstoeristen of natuurliefhebbers.

  • suzuki fietsendrager S-Cross
  • suzuki fietsendrager S-Cross

Fietsenrek op het dak van je wagen

Hou je de koffer van je favoriete Suzuki Vitara liever vrij? Geen probleem, dan plaats je gewoon een fietsendrager op je dak. Gemakkelijk te installeren én gemakkelijk in gebruik. Bovendien win je op die manier flink wat plaats. Voorzie een dakdrager met of zonder dakrails en je fietsendrager klik je er zo in. Nadien kan je de dakdragers nog gebruiken om een skibox op te plaatsen. Een ideaal accessoire voor de doorwinterde wieler- en wintersporter en de sportieve gezinnen. Dit fietsenrek kan je installeren op elke Suzuki. Meer informatie bij jouw Suzuki verdeler.

  • Suzuki fietsendrager Vitara
  • Suzuki fietsendrager Vitara

Suzuki 4x4: kracht als handelsmerk

Wil je gaan fietsen in de Alpen? Of gaan mountainbiken op moeilijk bereikbare terreinen? Dan heb je niet alleen een handig fietsenrek nodig, maar ook een krachtige wagen. Suzuki biedt op dat vlak alles wat je nodig hebt. Onze 4x4-modellen staan niet alleen voor hoogtechnologische innovatie, maar ook voor pure kracht, gekoppeld aan finesse en betaalbaarheid. Ontdek snel hun troeven!

Op zoek naar een Suzuki op maat van je sportieve ambities? Maak snel je keuze!

Deel deze pagina