Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe een open dak in de auto je rijervaring helemaal compleet maakt

4 minuten 12/05/2015

Iedereen kent wel dat unieke zomergevoel dat wordt opgewekt door vroege zonnestralen, warmere temperaturen en uitnodigende terrasjes. En van dat heerlijke buitenleven wil je natuurlijk optimaal profiteren, of je nu wandelt, fietst of … in de auto zit. Hoezo, in de auto? Jawel, het enige wat je nodig hebt om dat unieke zomergevoel te beleven, is een open dak. Ontdek hier alle voordelen en lees hoe het in zijn werk gaat!

 • open dak S-Cross

  Open dak in de auto: nóg meer beleving

  Een auto met open dak combineert het beste van twee werelden: het dagelijkse rijcomfort met de  frisse buitenlucht en het buitenzicht. Een open dak garandeert je namelijk een fantastisch panorama waar je nooit genoeg van krijgt. Overdag is het genieten van de deugddoende lichtinval, ’s avonds en ’s nachts wacht er een fascinerende sterrenhemel op jouw bewonderende blikken.

 • open dak Swift

  Een open dak voor iedereen

  Lijkt het je wel wat, die panoramische schoonheid? Dan hoef je niet te twijfelen, zelfs al heb je geen budget om een nieuwe auto te kopen. Elke Suzuki kan namelijk worden uitgerust met een hemels open dak. Dat is te danken aan onze samenwerking met Webasto, gespecialiseerd in de plaatsing van daksystemen. Voor je het weet, rijd ook jij rond in een opgewaardeerde bolide. En wie ooit van een auto met open dak geproefd heeft, wil nooit meer terug!

Op naar het ultieme rijgenot

Het ultieme rijgenot is géén fictie. Wie kiest voor een open dak én een state-of-the-art model, heeft goud in handen. Hier alvast vier 4x4 suggesties. Met deze types bereik je de mooiste gebieden om van het beste uitzicht te genieten …

 • Swift 4x4: compacte 4x4, stabiel op elke ondergrond, uniek in zijn segment
 • Jimny 4x4: laagste kostprijs/km, uitstekende terreincapaciteiten, ook met automaat
 • S-Cross 4x4: bijzonder ruim, ALLGRIP-technologie, maximale botsveiligheid
 • Vitara: opmerkelijk design, geavanceerde veiligheidsfuncties, maximale botsveiligheid

De Suzuki Jimny en de Suzuki Swift kunnen net als de Alto en de Celerio worden uitgerust met een Webasto schuifdak. Wil je echt het onderste uit de kan halen? Dan zullen de S-Cross en de Vitara met volwaardig panoramisch dak je zeker kunnen bekoren!

Tip: wist je dat je bij deze modellen sowieso van vijf jaar garantie en assistance profiteert?

 • open dak Vitara
 • open dak S-Cross

Ook dit nog

Trekt het idee van een panoramisch dak je wel aan, maar schrikken de muggen, vliegen en andere insecten je af? Geen nood: onze panoramische daken kunnen afgeschermd worden met een wit gaas. En daar blijft het niet bij. Zo zul je van een open dak nooit moe worden, want bij Suzuki zijn manuele hendels definitief afgeschreven. Onze open daken zijn gemakkelijk elektronisch te openen, zodat je op elk moment van de dag zorgeloos van de zon geniet.

Laat je graag een open dak installeren op je bestaande Suzuki? Neem dan snel contact op met je verdeler!

Deel deze pagina