Overslaan en naar de inhoud gaan

Krassen op je auto: voorkom ze met het Suzuki Protection Pack

3 minuten 24/11/2021

Een kras op je nieuwe wagen, dat voelt als een kras op je ziel. Krassen en deuken ontsieren je mooie auto en kunnen op termijn gaan roesten. Daarom bieden we bij Suzuki een Protection Pack aan, dat bestaat uit deurdrempelbeschermers, kofferrandbescherming en laterale stootlijsten.

Deurdrempel- of dorpelbescherming: bescherm je autolak

Hoe voorzichtig je ook met je geliefde auto bent, door het veelvuldig in- en uitstappen loopt de lak van je auto op termijn kleine beschadigingen op. Die kun je gemakkelijk voorkomen met deurdrempel- of dorpelbescherming. Die bevestigen we aan elke portieropening, zodat je auto beschermd is tegen stoute schoenen. Of uitgelaten kinderen. Of zware handtassen.

Kofferrandbescherming: bestand tegen laden en lossen

Of je nu regelmatig zware lasten vervoert, vrienden met verbouwingen een handje toesteekt of je zoon naar zijn kot helpt verhuizen: met kofferrandbescherming hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen aan de bovenkant van je bumper. Laat die ladders, zakken cement en verhuisdozen maar komen! Leg misschien wel een oud laken in je koffer om je binnenbekleding te beschermen.

Laterale stootlijsten voor je Suzuki

Je hoeft geen Stef Stuntpiloot te zijn om af en toe kleine beschadigingen te veroorzaken aan je auto. Deukjes, krassen en kleine putjes komen het vaakst voor op de zijdeuren van de auto. Daarom voorziet Suzuki laterale stootlijsten, die de carrosserie van je prachtige bolide beschermen.

Protection Pack: waak over de waarde van je auto

Door krassen en andere schade te voorkomen, zorg je er natuurlijk voor dat je wagen zijn waarde beter behoudt. Zo kun je er nog behoorlijk wat geld voor krijgen wanneer je wil investeren in één van de nieuwste Suzuki-modellen! Ben je op zoek naar een nieuwe wagen? Of wil je graag je Protection Pack bestellen? Dat kan, bij een Suzuki-verdeler in je buurt.

Deel deze pagina