Overslaan en naar de inhoud gaan

Met deze tip krijg je korting op je autoverzekering!

3 minuten 26/02/2020

Uiteraard moet je in België een autoverzekering afsluiten voor je met je auto de baan op mag, maar niemand betaalt graag meer dan nodig. Voor jonge bestuurders is het prijskaartje van een goede verzekering doorgaans niet mals, en ook chauffeurs met meer ervaring laten een mooie korting niet graag aan zich voorbijgaan. Dat een lichtere motor (minder pk) je verzekering goedkoper maakt, hoeven we je vast niet meer uit te leggen. Maar kende je deze gouden tip al?

Suzuki Insurance geeft korting voor safety

Hoe beter een bestuurder zich gedraagt in het verkeer, hoe goedkoper zijn verzekering. Dat vinden de meeste verzekeraars alleen maar logisch. Dus waarom dan geen korting geven voor bestuurders die met een extraveilige wagen rondrijden? Precies. Bij Suzuki Insurance betaal je vandaag minder voor je verzekering BA en je omniumverzekering als je auto met bepaalde veiligheidssystemen is uitgerust.

Tot 10% minder betalen

Hoeveel korting je precies krijgt? Dat hangt af van het aantal veiligheidsfeatures en de categorie waartoe ze behoren. In totaal kan je korting oplopen tot wel tien procent. 

Vier categorieën

Suzuki Insurance onderscheidt vier categorieën van veiligheidsfeatures waarmee je in aanmerking komt voor korting op je autoverzekering:

  • Parkeerhulpsystemen
  • Rijhulpsystemen
  • Remhulpsystemen
  • Detectiesystemen (voetgangers en fietsers)

Je krijgt al korting vanaf één systeem uit één categorie.

Suzuki Vitara nu nóg veiliger

Voor Suzuki is veiligheid altijd al een topprioriteit geweest, maar toch gooit de New Vitara dit jaar weer hoge ogen bij verzekeraars. De vertrouwde SUV – nu ook verkrijgbaar als hybride – heeft nog meer veiligheidsfeatures dan voorheen en dat al vanaf de basisuitrusting. Zo is onder meer een remhulpsysteem met dubbele sensor sowieso in de aankoopprijs inbegrepen.

Vraag naar je korting op autoverzekering

Meer weten? Ga gerust eens langs bij je Suzuki-verdeler of bel Suzuki Insurance op 03/242 92 63. Tot binnenkort!

 

Lees ook: Gerust op weg met een straffe autoverzekering van Suzuki en Amazon

Deel deze pagina