Overslaan en naar de inhoud gaan

Suzuki Privé Lease: een formule vol voordelen!

3 minuten 14/09/2017

Een auto leasen? Dat doe je natuurlijk het liefst tegen een scherpe prijs en zonder rekening te moeten houden met kleine lettertjes. Dankzij een mooie samenwerking tussen Suzuki Belgium en leasingmaatschappij DirectLease krijg je bij Suzuki Privé Lease altijd de beste deal: een compleet uitgeruste topwagen tegen een uitermate scherpe prijs. Ontdek snel álle voordelen.

 

Autoleasing zonder zorgen

Iedereen heeft het druk. Het laatste wat je wil bij de keuze van een leasingwagen, is nóg meer administratieve werklast. Daarom kun je bij Suzuki Privé Lease terecht voor een all-in-tarief. Reparaties, onderhoud, banden, pechverhelping, afschrijving, rente, taksen en verzekering: het is allemaal inbegrepen in de prijs. Jij hoeft alleen nog maar te tanken.

 

Suzuki Privé Lease: goedkoop én flexibel

Bij Suzuki Privé Lease krijg je sowieso de beste voorwaarden. Ben je ergens een scherper tarief tegengekomen? Dan horen we het graag. We betalen je het verschil gewoon terug!

Voor een wurgcontract hoef je alvast geen schrik te hebben. We begrijpen heel goed dat je niet altijd perfect kunt inschatten wat de toekomst brengt. Maak je je zorgen over je inkomen over zoveel jaar? Vraag je je af of je je verplichtingen op termijn nog wel kunt nakomen? Als je wil, kun je de samenwerking probleemloos stopzetten. Bij Suzuki Privé Lease geen kleine lettertjes. Je betaalt de helft van de resterende termijnen en je bent meteen van je verplichtingen af. Klaar en duidelijk, zoals je van ons gewend bent.

  • Suzuki privé lease

Privé leasing voor iedereen

Wij vinden dat autoleasing mogelijk moet zijn voor iedereen met een geldig rijbewijs, van jong tot oud. Suzuki Privé Lease maakt daarom geen onderscheid tussen wie wel of niet privé kan leasen. Als je een geldig rijbewijs hebt, ben je welkom. En dat geldt ook voor iemand die bijvoorbeeld gepensioneerd is.

Welke leeftijd je ook hebt: je vindt sowieso een auto die bij je voorkeuren past. Suzuki Belgium is al lang een vaste waarde op de automarkt en biedt voor elk budget en elk profiel de juiste auto. Het uitgebreide dealernetwerk van Suzuki in combinatie met de gebruiksvriendelijke DirectLease-formule staat garant voor een aanbod op maat van jouw behoeften.

 

Ontdek snel of Suzuki Privé Lease iets voor jou is!

Deel deze pagina