Overslaan en naar de inhoud gaan

Zo kies je een leasewagen die jou op het lijf is geschreven

3 minuten 01/06/2016

Hou rekening met de nood aan functionaliteit

Een commercieel verantwoordelijke kiest voor een ander type wagen dan een magazijnier. In feite ligt dat voor de hand. De eerste zal zich vooral bekommeren om de présence van zijn wagen. Op potentiële klanten maakt hij eerder een potsierlijke indruk wanneer hij in een bestelbusje het bedrijfsterrein oprijdt. De tweede schenkt meer aandacht aan de laadcapaciteit en het vermogen. Als magazijnier heeft hij geen boodschap aan een sportieve coupé met een kleine laadruimte.

leasewagen man

Leasewagen kiezen? Verlies de afmetingen niet uit het oog

Wie voor zijn job geregeld stadscentra aandoet, heeft alle voordeel bij een compacte leasewagen. Met een logge monovolume is het haast een onmogelijke opgave om in de directe omgeving van jouw plaats van afspraak een parkeerplaats te vinden. In dat geval heb je baat bij een compacte wagen. Wie quasi uitsluitend industrieterreinen bezoekt, hoeft minder rekening te houden met de afmetingen van zijn leasewagen.

Comfortabel lange afstanden overbruggen

Leg je voor je werk vaak lange afstanden af? Dan geef je wellicht de voorkeur aan een comfortabel model. Je brengt immers heel wat uren in de wagen door. Verkrampte spieren of een pijnlijke rug is het laatste wat je voelen wil aan het einde van een lange werkdag. Wie slecht korte afstanden aflegt, hoeft hiermee minder rekening te houden.

leasewagen vrouw

Laat jouw leasewagen voor jou spreken

Eerlijkheid en geloofwaardigheid zijn waarden die ook van toepassing zijn op jouw uitstraling. Zo komt een sportieve wagen jouw professionaliteit enkel ten goede wanneer je ook dynamisch in het leven staat. Zoniet kies je beter voor een model dat stijlvol is en klasse uitstraalt. Wie kiest voor een wagen die haaks staat op zijn uitstraling, ondermijnt bij voorbaat de eigen geloofwaardigheid en professionaliteit.

Deel deze pagina