Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Swace
  • Swace
  • Swace
Swace snuit

Dynamisch en atletisch koetswerkdesign

De Swace heeft een laag zwaartepunt, is breedgebouwd en maakt het verschil met krachtige koetswerklijnen die naar achterkant van de wagen toe lopen. De snuit oogt bijzonder sportief dankzij de strak afgelijnde bi-beam LED-koplampen en het grote radiatorrooster met honingraatpatroon.

Swace interieur

Functioneel interieur

De Swace is uitgerust met een 8-inch infotainmentsysteem met AM/FM/DAB-radio, Bluetooth®-functie en bedieningselementen op het stuur voor nog meer ergonomie. Het systeem heeft Apple CarPlay (voor iPhone-gebruikers) aan boord, maar biedt ook connectiviteit met Android Auto™ en MirrorLink™. 

In de middenconsole vooraan wordt een Qi draadloos oplaadplatform voorzien om smartphones op te laden. Hier worden eveneens twee USB-aansluitingen en een AUX-ingang geplaatst binnen handbereik van de bestuurder en de voorste passagier.

Swace interieur

Hybride systeem en EV-aandrijfmodus

Het hybride systeem van de Swace combineert een krachtige elektromotor met een 1.8 liter benzinemotor die speciaal werd ontwikkeld met het oog op de hybride aandrijving. Het geheel staat garant voor een verfijnd rijgevoel, krachtige acceleraties, een beperkt brandstofverbruik en lage uitstoot. Het hybride systeem zal automatisch de meest optimale aandrijfmodus gebruiken en kiest al naargelang de rijomstandigheden voor de elektromotor, de verbrandingsmotor of een combinatie van beide.

Dankzij de krachtige elektromotor en de grote batterijcapaciteit beschikt de Swace ook over een EV-rijmodus. In de EV-stand wordt het voertuig uitsluitend aangedreven door de elektromotor die via de batterij wordt gevoed. In deze rijmodus kan men korte afstanden overbruggen zonder geluid of emissie te genereren, wat vooral interessant is woonkernen, vroeg in de ochtend, ’s avonds laat, in garages of op overdekte parkeerplaatsen.

Hou me op de hoogte over de nieuwe Suzuki Swace!

Naam *
Swace