Overslaan en naar de inhoud gaan

De nieuwe Suzuki Vitara: een SUV in hart en nieren

2 minuten 12/01/2015

De nieuwe Vitara is fan van de sneeuw

Een kwarteeuw na zijn lancering ziet de nieuwe Vitara er vitaler uit dan ooit. Hij heeft zijn offroad-karakter ingeruild voor een dynamische SUV-look, en ook zijn prestaties spreken boekdelen. Zo is de Vitara na de S-Cross het tweede model dat voorzien is van de innovatieve ALLGRIP-technologie met auto/snow/lock/sport-modus. En er is méér:

  • Een modern en strak SUV-design
  • Een ruim kleurenpalet en tal van andere personalisatiemogelijkheden. Benieuwd? Bewonder alvast deze beelden!
  • Geavanceerde veiligheidsfuncties
  • Superieur brandstofrendement
  • Verkrijgbaar in 4x2 en 4x4
  • 5 jaar garantie & assistance

Niet overtuigd? Dan moet je zeker dit filmpje eens bekijken. Sneeuw of geen sneeuw, de Vitara brengt je vlekkeloos en met véél flair op je eindbestemming.

 

Maximale prestaties minimaal verbruik

Wie dacht dat de nieuwe Vitara met zijn indrukwekkende prestaties een echte brandstofslurper is, heef het goed mis. Laten we er even de cijfers bijnemen, die spreken voor zich:

Aandrijving Transmissie Verbruik (l/100km) CO2 (g/km )
2WD - 5MT: 5,3 123
2WD - 6AT: 5,5 127
4WD - 5MT: 5,6 134
4WD - 6AT: 5,7 137

Wil je deze prachtwagen graag eens voelen en ruiken? Bestel dan snel je tickets voor het Autosalon 2015. De nieuwe Vitara is er exclusief te bewonderen op de Suzuki-stand.

En natuurlijk kan je je ook altijd registreren voor een testrit. Dan word je als eerste gecontacteerd vanaf het moment dat de Vitara beschikbaar is bij je verdeler. Wedden dat de adrenaline al door je aderen stroomt?

Deel deze pagina