Overslaan en naar de inhoud gaan

Hou je van een individuele touch? Zo kun je je auto personaliseren

3 minuten 20/05/2015

Een auto is niet zomaar een gebruiksvoorwerp. Je hebt er een band mee en je keuze weerspiegelt je persoonlijkheid. En dan hebben we het niet alleen over de grootte en de kracht van de wagen, maar ook over de nuances.  Hecht je er veel belang aan? Dan kijk je er ongetwijfeld naar uit om je auto te personaliseren. Voor de trotse bezitters van een Suzuki Vitara zijn de mogelijkheden schier oneindig. We lijsten er alvast enkele voor je op!

 • Personaliseer uw nieuwe Vitara
 • Personaliseer uw nieuwe Vitara

Het juiste gevoel, de juiste accessoires

Bij een auto denk je wellicht in de eerste plaats aan de uitstraling en de vormgeving van de buitenafwerking. Maar ook het interieur verdient je volle aandacht. Want zeg nu zelf: je brengt er dagelijks heel wat tijd door. Een gepersonaliseerd interieur laat je toe om echt te genieten van de uren achter het stuur. Je voelt je er helemaal thuis en geniet van comfort op maat. Tel daarbij een gepersonaliseerde buitenafwerking en de rit naar het werk wordt een puur genot!

Tip: de Suzuki Vitara heeft alles in huis om je individuele rijervaring naar een nog hoger niveau te tillen. Zo zijn er tal van mogelijkheden en optionele accessoires om hem te personaliseren, en dit op vijf niveaus:

 • Urban of Country: ben je een echte stedeling of hou je eerder van het robuustere werk? Kies een look die bij je past!
 • Kleur: van een ‘Savannah Ivory Metallic’-look tot een ‘Cosmic Black’-uitvoering, monokleur tot bi-tone kleur, iedereen vindt wel een Vitara-interieur dat aansluit bij zijn persoonlijke stijl.
 • Het interieur is aanpasbaar aan je carrosseriekleur.
 • Centrale klok: Japans of kanji-cijfers.
 • Keuze tussen een wit of zwart radiatorrooster en verscheidene sierelementen.
 • Personaliseer uw nieuwe Vitara

  Je auto wrappen

  Ook wrappen is een populaire personalisatiemethode. Dit betekent dat je Suzuki ingepakt of overtrokken wordt met een zelfklevende folie. Zo ontstaat er een matte, unieke look, die bij heel wat chauffeurs tot de verbeelding spreekt. Het is goedkoper dan spuiten en je auto is beter beschermd tegen steenslag en krasjes. En er zijn nog flink wat andere voordelen.

 • Personaliseer uw nieuwe Vitara

  Gepersonaliseerde nummerplaat

  En als kers op de taart, kun je natuurlijk ook kiezen voor een gepersonaliseerde nummerplaat. Denk maar aan de initialen van je geliefde of een grappig woord. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Onder de indruk? Bekijk snel alle mogelijkheden om de Suzuki Vitara te personaliseren. Of stel je auto op maat samen!

Deel deze pagina