Overslaan en naar de inhoud gaan

Een betrouwbare fietsendrager kopen? Komt goed met Suzuki!

3 minuten 17/06/2020

Oef! Het was even bang afwachten, maar gelukkig mag je autovakantie dan tóch doorgaan deze zomer. Trek jij, zoals zoveel Belgen, het liefst op reis met je fiets in het kielzog? Dat treft, want Suzuki heeft alle accessoires in huis om jouw fiets én die van je partner en kinderen vlot en veilig met de auto te vervoeren. Lees snel verder en ontdek meer over onze fietsendragers.

 

Rust je auto uit met de ultieme fietsendrager

Op elke Suzuki past een fietsendrager. Dankzij onze samenwerking met Thule, een gerenommeerd Zweeds merk van outdoormateriaal en wereldwijd de referentie in fietsendragers, kun je bij je Suzukiverdeler steeds terecht voor het geknipte accessoire voor jóúw auto-/fietsvakantie. Heb je (nog) geen Suzuki? Geen nood. Ook dan komen onze accessoires zeker goed van pas! Breng je je vakanties graag al fietsend door met het hele gezin? Met de fietsendragers van Thule vervoer tot vier fietsen tegelijk. Ze zijn geschikt voor gewone en elektrische fietsen, naargelang de uitvoering. Kies tussen een fietsendrager voor op het dak, een fietsendrager geschikt voor trekhaken of – handig als je geen trekhaak hebt en je je fiets liever niet op het dak vervoert – een fietsendrager die je bevestigt aan de achterklep van je auto.

 

Voor auto-accessoires laat je je het best adviseren door een pro

Weet je niet wat voor accessoire het best bij jouw noden – en auto – past? Suzuki adviseert je graag over de verschillende mogelijkheden. Dat is geen overbodige luxe, want niet alle fietsendragers mogen zomaar op om het even welk voertuig gemonteerd worden. Onze experten rekenen met plezier de maximale belasting van het autodak of de verticale belasting van de trekhaak voor jou uit.Interesse in een fietsendrager of andere accessoires? Vraag hier vrijblijvend onze brochure aan, kom  eens langs bij een Suzuki-verdeler in jouw buurt of maak meteen een afspraak voor een onderhoud waarbij we deze meteen voor jou kunnen monteren.

 

Lees ook: Een auto met of zonder trekhaak? Zo maak je een slimme keuze

Deel deze pagina