Overslaan en naar de inhoud gaan

Stoer én zuinig: Across is de nieuwste plug-in hybride van Suzuki

3 minuten 22/07/2021

Een sportieve snuit, superveilige technologie en milieuvriendelijke aandrijving: de Across heeft het allemaal. Maak snel kennis met de nieuwste plug-in hybride SUV van Suzuki en laat je verbazen door zijn zuinigheid en slimme snufjes.

SUV met bijzonder laag verbruik

Bij Suzuki ligt de lat hoog en het verbruik van onze modellen laag. De Across is dan ook een geavanceerde plug-in hybride, die een zuinige benzinemotor (2,5 liter) combineert met een krachtige elektrische motor.

We ontwierpen de motoren van de Across zo dat ze met een bijzonder laag verbruik toch een hoog vermogen bereiken. De elektrische motor doet het meeste werk bij lage toerentallen, terwijl de benzinemotor de auto bij hogere snelheden een duwtje in de rug geeft om vlot te kunnen accelereren.

Wil je graag helemaal elektrisch rijden? Dat kan gerust, want de Across heeft een elektrisch rijbereik van 75 kilometer.

Zeer lage CO₂-uitstoot                

Maar er is meer. Of beter gezegd: minder, althans wat betreft de CO2-uitstoot van deze innovatieve SUV. Die bedraagt namelijk nauwelijks 22 gram per kilometer, wat fiscaal voordelig uitkomt.

Elektrische vierwielaandrijving

Zelfs wanneer het erg glad is, verliest de Across nooit zijn grip op de weg dankzij de elektrische vierwielaandrijving E-Four. De aparte motor achterin verdeelt het aandrijfkoppel van de auto optimaal over de achterwielen, perfect volgens de rijomstandigheden. Zo blijf je ook in scherpe bochten stabiel.

Verschillende veiligheidssystemen

Daarnaast is de Across uitgerust met talrijke veiligheidssystemen, waarmee je vol zelfvertrouwen de baan op kunt:

Instappen en rijden maar

Klaar om de Across zelf te ervaren? Vraag nu je testrit aan. Stel voor je vertrekt zeker het 9-inch-multimediasysteem (met Apple CarPlay en Android Auto) in. Met je favoriete playlist op, waan je je nog méér koning(in) van de weg.

Suzuki wenst je een fijne rit!

Deel deze pagina