Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat zijn de populairste autogadgets in 2017?

3 minuten 02/08/2017

Technologie biedt enorm veel mogelijkheden. Het zet de deur open voor ingenieuze hebbedingetjes die handig én leuk zijn. Het hoeft niet te verbazen dat deze autogadgets zo populair zijn!

 

Hou je kroost in de gaten met de babycamera

Kabaal op de achterbank terwijl jij aan het stuur zit. Klinkt herkenbaar? Het is levensgevaarlijk om je om te draaien om te kijken wat er daadwerkelijk gebeurt. Daar maakt de babycamera komaf mee. Een draadloze camera registreert voortaan wat er beweegt op de achterbank en toont de beelden op het display van de boordcomputer. Zo kan je een oogje in het zeil houden zonder het verkeer op de baan uit het oog te verliezen.

 

Heb je een baby in de auto? Kies voor een aangepaste autospiegel.

 

Een snellader voor je smartphone met magnetische aansluiting

Met je smartphone is steeds meer mogelijk. Een nadeel: hoe meer we hem gebruiken, hoe sneller de batterij leegloopt. Dat is knap lastig wanneer je geregeld op de baan bent. Natuurlijk kan je je smartphone onderweg opladen, maar vaak zijn de ritten te kort. Met een snellader lukt dat in amper de helft van de normale laadtijd. De magnetische aansluiting is een handige extra!

 

Een populair gadget: de mini-plateau  

In de auto doen we steeds meer zaken die we er eigenlijk niet horen te doen. Eten, bijvoorbeeld. Dat we dan weleens morsen is onvermijdelijk. De mini-plateau, die op een uitschuifbare pikkel in de bekerhouder rust, weet erger te verkomen. Je legt er je hamburger en zet er je blikje. Het antislip matje voorkomt dat het alle richtingen uitschuift. Een hebbeding!

Zet je even aan de kant om te eten. Het is veel veiliger en neemt al bij al niet veel extra tijd in beslag!

 

Mooie beelden schieten met je dashcam

Niets is leuker dan een roadtrip op een bijzondere locatie. Onderweg zie je zoveel prachtige landschappen, terwijl het vaak heel tijdrovend is om telkens te stoppen om die natuurpracht vast te leggen.  Met een high definition dashcam schiet je beelden terwijl je rijdt. Dat zegt veel meer dan een handvol foto’s. Je kan zo nadien makkelijk je trip herbeleven.

 

Verkeersregels in het buitenland: dit zijn de meest opmerkelijke verschillen.

 

Met deze gadgets personaliseer jij je auto!

Deel deze pagina