Overslaan en naar de inhoud gaan
Vitara
Vitara

Aanbevolen catalogusprijs:
€ 26.249,00
€ 22.249,00 Tot €4.000 korting
CO2
119 - 133 g/km
Verbruik
5,4 - 6,1 l/100km ( WLTP)
Vitara
Vitara
Salescondities Vanaf € 22.249,00

Vitara
Vitara
Vitara
Vitara
Vitara
Vitara

DESIGN

Sterker. Gedurfder.

Maak u op voor een uitstraling boordevol kracht en energie. Dankzij zijn gedurfde stijl rijdt de Suzuki Vitara nergens onopgemerkt voorbij. Met zijn authentieke design is hij steeds op zoek naar nieuwe ontdekkingen op de weg en offroad. Zet uw rit onder stroom met een gespierde uitstraling en prikkel uw zintuigen met de innerlijke verfijning van een volwaardige SUV.

Vitara

TECHNOLOGIE

Prestaties op elk terrein

Een gezel voor al uw ondernemingen: maak kennis met deze multifunctionele performer, die de moeilijkste terreinen en weersomstandigheden overwint. Onder de motorkap schuilt de 1.5L motor, die schittert door koppel en efficiëntie. Uitgerust met een unieke AllGrip vierwielaandrijving. Met de authentieke SUV-genen van Suzuki staat hij garant voor moeiteloos rij- en stuurplezier, aangevuld met een maximale grip op elk moment.

Ontdek onze AllGrip-vierwielaandrijving

Vitara

VEILIGHEID

Meer uitgerust. Meer veiligheid.

De Suzuki Vitara heeft niet alleen zijn looks mee, maar komt ook bijzonder intelligent voor de dag. Met zijn hypergeavanceerde technologieën genieten bestuurder en passagiers steeds een maximum aan bijstand, bescherming en entertainment.

Vitara

SUV

De traditionele SUV-stijlelementen van Suzuki

De essentie van het Suzuki-design, zoals het stoere vijfdelige radiatorrooster en de krachtige voorbumper, geeft de Suzuki Vitara een moderne look.

Ontdek ook de Suzuki Vitara Sport

Vitara

LED

Led koplampen

De nieuw ontworpen led koplampen met blauwe ledstrip verlenen de Suzuki Vitara een geavanceerde en futuristische look.Led dagrijlichten met mistlichten 

De uniek ontworpen dagrijlichten (DRL) maken gebruik van verticaal geplaatste leds. Ze worden geleverd met mistlampen, die essentieel zijn voor een goed zicht in slecht weer.

STRAK EN STIJLVOL

De nieuwe Suzuki Vitara ziet er een tikje anders uit. Dat heeft hij te danken aan de verticale chroomaccenten op de grille met vijf sleuven. En daar blijft het niet bij. Het gamma lakkleuren is voortaan twee tinten rijker, namelijk Ice Grayish Blue Metallic en Solar Yellow Pearl Metallic, beide met een zwart dak.

Lees meer over het design

Vitara

INTERIEUR

Hoogwaardige interieurruimte

Plaatsnemen in de Suzuki Vitara is als toetreden tot een geraffineerde wereld vol hoogwaardige materialen, waar elke toets, schakelaar en meter op zijn natuurlijke plaats staat. Kortom, een interieur dat u nooit meer wilt verlaten.

S-Cross

MOTOR

1.5l Dualjet-motor

De 1.5l Dualjet-motor onderscheidt zich door zijn bescheiden verbruik, stoot weinig uitlaatgassen uit en ontwikkelt een stevig vermogen en koppel voor krachtige prestaties.

Hij dankt zijn uitzonderlijke zuinigheid aan verschillende kenmerken.

STRONG HYBRID

Strong hybrid-systeem

Het compacte en lichte strong hybrid-systeem biedt naast een zuinige hybridemodus
ook de mogelijkheid om zuiver elektrisch te rijden. Het systeem bestaat uit de 1.5 DUALJET-verbrandingsmotor, een MGU (Motor Generator Unit), een AGS-transmissie (Auto Gear Shift) en een lithiumionbatterij van 140 volt met omvormer.

Lees onze gids over hybride wagens

MID HYBRID

48V mild hybrid met 1.4l Boosterjet-motor

De rechtstreeks ingespoten 1.4 Boosterjet-turbobenzinemotor geeft de S-Cross meer koppel. De turbo met intercooler stuwt samengedrukte lucht in de cilinders en stelt de motor in staat om zijn koppel te maximaliseren bij lage toerentallen, zelfs vanaf 2.000 t/min.
Het mild hybrid-systeem SHVS met 48-voltbatterij omvat een geïntegreerde starter-generator (ISG) van 48 volt, werkend als een elektromotor, een lithium-ionbatterij van48 volt en een DC/DC-omvormer (48V-12V).

Ontdek de Suzuki Hybrides

Vitara

4X4

AllGrip-vierwielaandrijving

Uw Suzuki Vitara met AllGrip breidt uw mogelijke activiteiten gevoelig uit en sluit perfect

aan bij de meest uiteenlopende levensstijlen.Vier inschakelbare rijmodi

Maak uw keuze uit de vier rijmodi van de vierwielaandrijving (Auto, Sport, Snow en Lock) met behulp van een eenvoudige draai-drukknop op de middenconsole. Het multifunctionele kleurenscherm in het midden van het instrumentenbord informeert u over de actieve rijmodus van het AllGrip-systeem.

Vitara

VEILIGHEID

Maximale veiligheid

Geavanceerde veiligheidssystemen, aangestuurd door de nieuwste sensor, camera- en lasertechnologie, zorgen voor gemoedsrust en rijcomfort.

VEILIGHEIDSFUNCTIES

Gerust op de baan

De Suzuki Vitara is uitgerust met verschillende functies om uw veiligheid op de baan te garanderen.

 • Remassistentie via dubbele sensoren
  Tijdens het rijden gebruikt de Suzuki Vitara twee sensoren – een monoculaire camera en een lasersensor – om dreigende aanrijdingen met voorliggers of voetgangers te detecteren. Wanneer het voertuig een potentiële aanrijding detecteert, reageert het naargelang de situatie op een van de volgende drie manieren.
 • Waarschuwing bij afwijken van rijstrook
  De functie Lane Departure Warning is ontworpen om bij snelheden vanaf 60 km/u het traject van het voertuig te voorspellen en de bestuurder te waarschuwen met visuele (scherm en indicator) en tactiele signalen (trillingen in het stuurwiel).
 • Slingerwaarschuwing
  Bij snelheden vanaf 60 km/u berekent dit ‘slingeralarm’ het  rijpatroon en geeft het audiovisuele signalen weer wanneer het voertuig over de weg slingert door bijvoorbeeld vermoeidheid bij de bestuurder.
 • Adaptive Cruise Control (ACC)
  Het ACC-systeem laat de snelheidsregelaar samenwerken met het radar gestuurde remsysteem Radar Brake Support, dat de afstand tot voorliggers meet. Om de door de bestuurder ingestelde lange, middellange of korte afstand te bewaren, regelt het systeem automatisch de snelheid van de Suzuki Vitara, wat het comfort ten goede komt.
 • Verkeersbordherkenning
  Dit systeem gebruikt de monoculaire camera om verkeersborden te lezen. Wanneer het bijvoorbeeld verkeersborden met snelheidsbeperkingen of een inhaalverbod detecteert, geeft de verkeersbordherkenning het bord in kwestie weer op het scherm, zodat de bestuurder zeker weet welke borden hij voorbijgereden is. Er kunnen maximaal drie borden tegelijk worden weergegeven.
 • Emergency Stop Signal (noodremsignaal, ESS)
  Wanneer de remmen plots worden geactiveerd bij snelheden van meer dan 55 km/u, beginnen de waarschuwingsknipperlichten automatisch snel te knipperen om achteropkomende voertuigen te waarschuwen.
 • Blind Spot Monitor (vanaf GL+)
  De BSM maakt veranderen van rijstrook veiliger door voertuigen te detecteren in of nabij de dode hoeken achteraan aan beide zijden van het voertuig. Wanneer het systeem detecteert dat een voertuig zich in een dode hoek bevindt of deze nadert, licht een ledicoon op in de overeenkomstige buitenspiegel. Als de bestuurder aangeeft dat hij van rijstrook wil veranderen, gaat het ledicoon knipperen in combinatie met een waarschuwingsgeluid.
 • Rear Crossing Traffic Alert (RCTA)
  Het RCTA helpt de bestuurder om aanrijdingen te voorkomen bij het achterwaarts verlaten van een parkeerplaats. Wanneer het systeem naderende voertuigen detecteert in de dode hoeken achteraan, laat het een zoemer weerklinken, geeft het de locaties van de naderende voertuigen weer op het scherm en laat het de lediconen in de buitenspiegels knipperen om de bestuurder te waarschuwen.
 • Parkeersensoren
  Deze functie ondersteunt veiliger en zelfverzekerder parkeren door de bestuurder te waarschuwen wanneer een van de acht sonarsensoren een obstakel vlak bij de voor- of achterbumper detecteert. De bestuurder wordt gewaarschuwd door een visuele waarschuwing en een zoemer die verschillend klinkt afhankelijk van hoe dicht de auto bij het object is.
 • Achteruitrij-camera
  Het scherm geeft de beelden van de achteruitrijcamera weer en verbetert zo het zicht naar achteren wanneer de achteruitversnelling wordt ingeschakeld.

Kies jouw model

Vitara

Standaard uitrusting

Technische specificaties