Overslaan en naar de inhoud gaan

Je Suzuki samenstellen op maat: kies voor een pack!

3 minuten 22/12/2015

Plannen om een nieuwe auto te kopen? Dan wil je natuurlijk waar voor je geld. Concreet: een mooie, comfortabele en veilige wagen, met alle accessoires die je nodig hebt. En dat kan, gelukkig maar, tegen bijzonder voordelige tarieven. Je leest het goed: een op maat afgewerkte droomauto hoeft niet per se onbetaalbaar te zijn. Door te kiezen voor een pack kun je een Suzuki op maat samenstellen, zónder dat daar buitensporige kosten mee gepaard gaan. Een overzicht.

Klik voor gedetailleerde info over de Packs voor:

 

3 packs voor alle Suzuki-modellen

Welke Suzuki ook je voorkeur wegdraagt, je hebt altijd de mogelijkheid om een aantrekkelijk en financieel voordelig pack te kopen. Volgende packs zijn beschikbaar voor alle Suzuki-modellen: 

 • Comfort Pack
 • Travelers Pack
 • Style Pack

Kies je voor een Vitara? Dan heb je nog een vierde mogelijkheid, namelijk het Suzuki Color Pack. Dit exclusieve Vitara Pack is ideaal voor wie de kleur van zijn dashboard wil samenstellen.

 • suzuki op maat samenstellen
 • suzuki op maat samenstellen

Comfort Pack: je Suzuki samenstellen op maat van je comfortbehoefte

Hoe meer comfort in je wagen, hoe meer je van je autorit geniet. Zelfs als je in de file staat. Een Suzuki is standaard al bijzonder comfortabel uitgerust, maar alles kan beter natuurlijk. Voor wie vaak in de wagen zit, hebben we het Comfort Pack samengesteld. Dit mag je verwachten: extra armsteun, een kofferschaal en luxetapijten. De S-Cross krijgt geen extra armsteun, want die is standaard voorzien.

 

Travelers Pack: voor de avontuurlijke reizigers

Ga je vaak op reis met de wagen? Dan is het Travelers Pack helemaal je ding. Daarbij heb je twee mogelijkheden: een dakdrager en dakkoffer, of een trekhaak en fietsendrager. Dit met uitzondering van de Suzuki Celerio, waar geen fietsendrager op de trekhaak mag.

 • suzuki op maat samenstellen
 • suzuki op maat samenstellen

Style Pack: dat is pas personaliseren

Elke chauffeur heeft zijn eigen stijlvoorkeuren. Met het Style Pack bieden we je de mogelijkheid om volop te personaliseren, welk model je ook kiest.

 • Celerio: folie voor middelste deurstijlen, deurbeschermers onderaan en front skid plate
 • S-Cross: chrome pack.
 • Vitara: bestickering giraffenlook, velgen en binnenkant personaliseerbaar met Color Pack.
 • Jimny: frontbeugel chrome, zij-sport bar inox, beschermbuis achteraan chrome en deurhendel bescherming, reservewiel met cover,Front grill in chrome en lichten met chrome afwerking.

 

Tip: Koop je een pack tussen 1 januari en 29 februari 2016? Dan doe je een extra voordeel! Zoek alvast je droomwagen uit …

 

Niet gevonden wat je zocht? Raadpleeg dan zeker de accessoires-catalogus die je vindt op de modellenpagina van uw keuze!

Deel deze pagina