Overslaan en naar de inhoud gaan

Suzuki 4X4 terreinwagen: compact, stoer, avontuurlijk, veilig … en gezinsvriendelijk

3 minuten 23/10/2012

Suzuki Grand Vitara: de ideale 4X4: robuust en gezinsvriendelijk

Scheidsrechter Jérôme Efong Nzolo, 3 keer bekroond tot scheidsrechter van het jaar rijdt in een Suzuki 4X4 Grand Vitara.

Waarom Jérôme?

“Vorig jaar viel er enorm veel sneeuw en heb ik me vastgereden in mijn straat. Ik zei dat gaat me niet meer gebeuren, ik heb een 4X4 nodig. Mijn predikant rijdt met een Suzuki Grand Vitara. Ik sprak er met hem over en koos ook voor deze 4X4. Hij is stevig en heeft voldoende pit. En ik vind een solide, betrouwbare wagen belangrijk voor de veiligheid van mijn kinderen.”

Naast het strand is de Suzuki Jimny een handige kleine stadswagen

Olaf Jacobs is uitbater van Siësta Beach, al meer dan 20 jaar een van de meest trendy stranden in Knokke. Hij koos de 4x4 Suzuki Jimny als bedrijfswagen.

Waarom Olaf?

“Ik was voor onze zaak op zoek naar drie wagens die aan vier belangrijke criteria voldoen. Eén: krachtig genoeg zijn om door het mulle strandzand een redelijk zwaar geladen aanhangwagen met strandcabines en ligzetels trekken. Twee: Een scherpe aankoopprijs. Drie: Zuinig in verbruik. Vier: Stijlvolle look. En de Jimny’s doen dat perfect. Naast het strand toont de Suzuki Jimny zich als een kleine stadswagen, die handig is bij het parkeren, vlot wendbaar is en een goede draaicirkel heeft. Heel tevreden.”

Vanaf nu ook 5 jaar garantie + assistance op de Suzuki Jimny.

Wat opvalt aan de Suzuki SX4: krachtige motor, flexibel in elke omgeving en zuinig in verbruik

Chef-kok Reinout Reniere van restaurant Zeno in Brugge ging de uitdaging aan. Hij testte de Suzuki SX4.

En Reinout, wat is jouw oordeel?

“Wat me meteen opviel bij de eerste rit, was de krachtige motor. De Suzuki SX4 moet volgens mij zeker niet onderdoen voor wagens in een groter categorie. Wat ook opvalt, is dat de Suzuki SX4 zich flexibel aanpast aan zijn bestuurder en aan zijn omgeving. Zowel in de stad als in een landelijke omgeving is de wegligging goed. Het zuinige verbruik viel me ook op. Een grote troef. Ik testte de 4X2. Een kleine stadswagen die vrij vrouwelijk aanvoelt door de belijning en de compactheid. En ook dat is zeker niet negatief.”

Deel deze pagina