Overslaan en naar de inhoud gaan

Van kortingen tot primeurs, Suzuki pakt groots uit op het Autosalon

2 minuten 30/12/2014

Kortingen om ú tegen te zeggen

Bij Suzuki spreken we niet over saloncondities maar over ‘Saloonconditities*’. De kortingen zijn dan ook overweldigend. Bovendien belonen we je met een overnamepremie zonder voorwaarden, bovenop de restwaarde van je wagen en ongeacht de leeftijd. Een buitenkans! En we gaan nog een stapje verder: er zijn financieringen mogelijk met een jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 1,99%, en onder bepaalde voorwaarden maak je ook nog eens aanspraak op een recyclagepremie. Om maar te zeggen dat we de salonbezoeker maar al te graag in de watten leggen.

 

Maak kennis met de Suzuki Celerio en de nieuwe Vitara

Suzuki zou natuurlijk Suzuki niet zijn mochten we op het Brusselse Autosalon niet met enkele klinkende primeurs uitpakken. Zo nemen we de gelegenheid te baat om de Celerio voor het eerst in België voor te stellen. Deze compacte én supercomfortabele stadswagen vanaf nu verkrijgbaar in onze showrooms - heeft alles wat echte stedelingen van een auto verwachten. Graag een voorsmaakje?

Geef je de voorkeur aan het stevige werk? Dan is het Autosalon dé gelegenheid om onze nieuwe Vitara te ontdekken. 25 jaar na zijn lancering ziet deze SUV er sportiever uit dan ooit. En ook zijn prestaties spreken boekdelen. Zo is de Vitara na de S-Cross het tweede model dat voorzien is van de innovatieve ALLGRIP-technologie. En er is méér:

  • Een modern en strak SUV-design
  • Een ruim kleurenpalet en andere personalisatiemogelijkheden
  • Geavanceerde veiligheidsfuncties
  • Superieur brandstofrendement
  • Verkrijgbaar in 4x2 en 4x4

Wil je deze prachtwagen graag eens voelen en ruiken? Bestel dan snel je tickets voor het Autosalon 2015. De nieuwe Vitara is er exclusief te bewonderen op de Suzuki-stand!

* De Salooncondities zijn geldig van 01/01/2015 tem 28/02/2015

Deel deze pagina