Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdek de Suzuki iK-2 en iM-4 op het Autosalon van Genève 2015!

3 minuten 23/02/2015

Benieuwd hoe de Suzuki’s van de toekomst er zullen uitzien? Dan moet je van 5 tot 15 maart in Zwitserland zijn voor het 85ste Autosalon van Genève. Op dit prestigieuze salon gunnen we je een exclusieve kijk op twee conceptauto’s: de Suzuki iK-2 en de Suzuki iM-4. De twee compacte conceptmodellen gaan er in wereldpremière. Wat hen zo bijzonder maakt? Dat lees je hier!

 

Wat is een conceptauto?

Het creatieve team van Suzuki werkt de klok rond aan innovaties en technologieën die je rijervaring nóg intenser en comfortabeler maken. Maar niet alleen de prestaties van de Suzuki’s gaan er continu op vooruit, ook aan de vormgeving wordt met volle toewijding gesleuteld. Het resultaat? De geboorte van state-of-the-art-modellen die honderd procent tegemoetkomen aan je rijbehoeften.

Vóór die modellen op de markt komen, worden ze gepresenteerd als conceptauto aan een publiek van autokenners en -liefhebbers. Geen betere plek dus om onze Suzuki iK-2 en iM-4 voor te stellen dan het Autosalon van Genève. Het doel van een conceptauto is dat het publiek naar hartenlust feedback geeft, zodat het definitieve model nog beter aan de verwachtingen beantwoordt.

iM-4

Twee modellen in wereldpremière op het Autosalon van Genève

Op het 85ste salon van Genève gaan volgende maand twee conceptauto’s in wereldpremière:

Suzuki iK-2: De iK-2 is een compacte auto die werd ontwikkeld onder het motto ‘Harmonised Force’. Door alle sleutelelementen die verwacht worden van een auto van deze afmetingen te bundelen, tilt de conceptauto de intrinsieke waarden ervan naar ongeziene hoogten.

Suzuki iM-4: De iM-4 is een iconische mini-4x4 die werd ontwikkeld rond het thema ‘Shape the Inspiration’. Het gaat om een volledig nieuw project van Suzuki, dat bij zijn DNA aansluit. De compacte iM-4 inspireert bestuurders dankzij zijn nieuwe technologieën én onderscheidende stijl.Recordaantal nieuwe Suzuki’s

 

Met deze twee conceptmodellen zet Suzuki zijn gestage opmars verder. In 2014 produceerde Suzuki 3.016.710 nieuwe modellen, dat is 6% meer dan 2013 en meteen een record. Uit de Belgische immatriculatiecijfers van eind 2014 blijkt bovendien dat Suzuki met +16% een van de grootste stijgers op de markt is! En dit jaar? Het begon alvast goed met de nieuwe Suzuki Celerio en de Vitara, en met de twee wereldprimeurs in Genève lijkt ook 2015 een bijzonder mooi jaar te worden.

Ontdek snel welk Suzuki-model het meest aan jouw rijbehoeften tegemoetkomt!

Deel deze pagina