Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom een goedkope bedrijfswagen van Suzuki ook een voordelige bedrijfswagen is

2 minuten 07/12/2012

Suzuki is specialist in wagens van het compacte type, Van kleine stadswagen tot kleine 4x4. En die vallen in de smaak als goedkope bedrijfswagen. Tel daar een zuinig brandstofverbruik bij op en de goedkope bedrijfswagen wordt al een voordelige bedrijfswagen. En door een lage CO2-uitstoot is een Suzuki ook nog eens fiscaal voordelige bedrijfswagen.

Goedkope bedrijfswagen: wie koos er al voor Suzuki

Claude Lenzoni, afgevaardigd bestuurder van Risterm, gespecialiseerd in industrieel kraanwerk kiest voor de Suzuki Alto als goedkope bedrijfswagen:

“Naast de prijs gaf de CO2-uitstoot, de leveringsdatum en het lage verbruik de doorslag om de compacte Suzuki Alto als bedrijfsauto te kiezen.”

Dimitri Abbeloos, zaakvoerder van Home Comfort, een dienstenchequebedrijf met teams van poetsduo’s kiest ook voor Suzuki Alto, als bedrijfsauto:

“Ik bestudeerde het aanbod voordelige kleine stadswagens. De Suzuki kwam er als goedkope bedrijfswagen er als beste uit in zijn segment. Het is ook de zuinigste wagen met een verbruik van amper 4,4 liter benzine per 100 km. En ook niet onbelangrijk,  de knapste in zijn soort, een trendy kleine stadswagen.”

Olaf Jacobs van Siësta Beach kiest voor de Suzuki Jimny als goedkope bedrijfswagen:

“De Jimmy’s doen het perfect. Op het strand staan ze prima hun mannetje en ze zijn duidelijk zuinig in verbruik. Dankzij de mooie uitvoering in grijs metallic stralen ze bovendien de klasse uit die bij onze zaak hoort. Naast het strand toont de Jimmy zich als een kleine stadswagen, die handig is bij het parkeren, vlot wendbaar is en een goede draaicirkel heeft. Heel tevreden.”

Goedkope bedrijfswagen fiscaal voordelig door catalogusprijs en lage CO2-uitstoot

Niet alleen de aantrekkelijke cataloguswaarde maakt de Alto een goedkope  bedrijfswagen. De  lage CO2-uitstoot van 99 gram per kilometer maakt de Suzuki Alto bovendien een voordelige bedrijfswagen.

De CO2-uitstoot telt immers mee voor de nieuwe belastinghervorming op bedrijfswagen en bepaalt mee het fiscaal voordeel van bedrijfswagens.

Bekijk overzicht fiscaal voordeel Suzuki bedrijfswagen

Deel deze pagina