Overslaan en naar de inhoud gaan

Autosalon 2017: dit zit er bij Suzuki in de pijplijn

3 minuten 03/01/2017

Autoliefhebbers hebben een vaste afspraak met zaterdag 14 januari. En dat heeft natuurlijk alles te maken met het Autosalon in Brussel, waar Suzuki ook in 2017 opnieuw indruk zal maken. Het Autosalon is de place-to-be voor iedereen die de autowereld een warm hart toedraagt. Suzuki is er een vaste waarde en stelt ook deze keer weer heel wat nieuwe modellen en innovaties voor. En dan is er natuurlijk nog een grote portie onversneden entertainment.

 

Stand met westernallures

In 2017 staat de stand van Suzuki (Paleis 9) weer helemaal in het teken van het Sal(o)on. Concreet: er staat je heel wat feestgedruis te wachten, inclusief cowboys, cowgirls en fotoanimatie (selfies à volonté!). Op de Suzuki-stand waan je je in een échte saloon! En daarbovenop krijg je een niet te versmaden waaier van Suzuki-modellen voorgeschoteld: niet alleen de nieuwe Baleno zal van de partij zijn, maar ook een exclusieve serie van de Suzuki Vitara JnJoy.

 

Officiële lancering Suzuki Ignis

Tijdens het Autosalon 2017 besteden we ruime aandacht aan de nieuwe Suzuki Ignis, die vanaf 15 december 2016 te verkrijgen is bij je lokale Suzuki-dealer. De alom gekende stijl en vormgeving van Suzuki werden gerespecteerd en sommige elementen komen bij de Ignis opnieuw tot leven. Het resultaat: een iconische wagen, die prat mag gaan op heel wat milieuvriendelijke technologie. Kom alle troeven en technische specificiteiten van dichtbij ontdekken op het Autosalon 2017!

 

Gefacelifte S-Cross

Op het Autosalon staat ook de gefacelifte S-Cross in de kijker, met een volledig vernieuwd frontdesign en een verfijnde interieurkwaliteit waardoor deze SUV er extra stoer en tegelijk geraffineerd uitziet. De 1,0-liter en 1,4-liter BOOSTERJET-turbomotoren met directe inspuiting vervangen de bestaande 1.6-benzinemotor.

 

Benieuwd om de Vitara, de S-Cross en de Ignis eens in levenden lijve te ontdekken? Kom dan van 14 tot 22 januari 2017 zeker langs op onze stand: Paleis 9 stand 11 en 12. Tot dan! 

Deel deze pagina