Overslaan en naar de inhoud gaan

Autosalon 2019: de Suzuki #JapanDeals zijn groener dan ooit!

4 minuten 10/01/2019

Zin om een nieuwe auto te kopen met een fenomenale korting? Of ben je gewoon benieuwd met welke indrukwekkende stokpaardjes de grote automerken hun fans het komende jaar zullen verleiden? Hou dan alvast een gaatje vrij in je agenda voor Autosalon 2019, want van 19 tot en met 27 januari is het weer zo ver. Ook dit jaar is Suzuki van de partij met gloednieuwe automodellen en onweerstaanbare #JapanDeals. Die laatste zijn nu nóg groener en kunnen kortingen tot € 5.000 opleveren. Een voorsmaakje!

autosalon 2019 Suzuki

Swift & Ignis: nu met extra ecopremie voor hybride

 

Minder brandstof verbruiken én je emissie beperken: dat doe je in 2019 gegarandeerd als je kiest voor een Suzuki Swift of Ignis met slimme hybride-aandrijving. Telkens wanneer je afremt, slaat een startgenerator de energie die daarbij vrijkomt op in een accu. Die energie wordt dan opnieuw gebruikt om de motor te herstarten, bij het optrekken en ook voor de verlichting, de muziekinstallatie, … Je ontvangt een ecogreen premie bij aankoop van je nieuwe Swift Hybrid of Ignis Hybrid van € 1.000.

autosalon 2019 Suzuki

Dieselwagen inruilen voor extra korting

Je hebt het misschien al opgemerkt: Suzuki verkoopt géén dieselwagens. We zijn al jaren een van de weinige autofabrikanten die resoluut voorstander zijn van benzinemotoren, en vinden dan ook dat benzinerijders beloond mogen worden voor hun milieubewuste keuze. Daarom geven we onze klanten die hun dieselwagen inruilen voor een Suzuki Vitara of S-Cross een extra ecogreen premie van € 1.000.

 

autosalon 2019 Suzuki

Overnamepremie

Heb je geen dieselwagen, maar wil je je oude benzinewagen wel graag door ons laten overnemen in ruil voor korting op een gloednieuwe Suzuki? Dat kan, uiteraard! Ook in 2019 komen al onze modellen in aanmerking voor een overnamepremie.

autosalon 2019 Suzuki

Ontdek de New Jimny!

Moeten we hem nog wel voorstellen? De Suzuki Jimny is al jaren een begrip in offroad; een avonturier die avonturiers verleidt. Sinds kort is er ook de New Jimny driedeurs – verkozen tot offroader van het jaar 2019 – die we graag in levenden lijve aan je voorstellen tijdens de salondagen!

Bezoek Suzuki tijdens Autosalon 2019

Wil je graag nú al meer weten over jouw favoriete Suzuki? Ontdek hier alle kortingen omtrent onze #JapanDeals en informatie over onze nieuwste modellen en we zien je binnenkort op het Autosalon 2019. Dat vindt dit jaar plaats van 19 tot en met 27 januari 2019 in Brussels Expo. Je treft de Suzuki-stand in paleis 3. Tot dan!

Deel deze pagina