Overslaan en naar de inhoud gaan

Autosalon 2020: Suzuki helemaal ZEN met groene kortingen

4 minuten 24/12/2019

Een nieuw jaar, een nieuw autosalon met nieuwe technologie en – uiteraard – straffe deals voor zij die weten wat ze willen! Op het Autosalon 2020 slaan de vertrouwde JapanD€als van Suzuki een onmiskenbaar groene bocht in. Vorig jaar lag de focus van onze stand nog op het stedelijke karakter van Japan, deze keer brengen we een eerbetoon aan het ZEN-gehalte en de aandacht voor de natuur die de Japanse levensstijl zo typeren. Aan alle Suzuki-fans die graag ecologisch rijden: ontdek nu al wat je zeker niet mag missen! 

Je favoriete Suzuki is nu ook hybride

Hoera! De Suzuki Ignis en Swift waren al verkrijgbaar in een mild hybride-uitvoering, maar op het Autosalon 2020 maken ook de S-CrossVitara en Swift Sport eindelijk hun groene intrede met een 48V-hybride-aandrijving.

 

Lees ook: Diesel, benzine, hybride of elektrisch? Ontdek wat bij jóú past!​ 

Ultragroene JapanD€als

Heb je je oog op de S-Cross of Vitara laten vallen? Vraag op het autosalon dan zeker naar onze JapanD€als voor dit jaar. Inclusief EcoGreen-premie krijg je zo tot 5000 euro korting! EcoGreen-premie? Daarmee bedoelen we dat, als je je benzine- of dieselwagen van vijf jaar of ouder inruilt bij Suzuki, we je overnamepremie verdubbelen.

Afgekruid met een tikkeltje Katana …

Sportief en ecologisch rijden hoeft geen contradictie te zijn. Voor de vlotte bestuurder pakt Suzuki op het autosalon namelijk uit met het Katana-pakket. Pimp je hybride Ignis, Swift of Vitara dus gerust met een stoere spoiler, speciale velgen, een vinnige antenne en tal van andere pittige accenten, stuk voor stuk geïnspireerd op de Suzuki Katana – jawel, de legendarische motorfiets die aan het begin van de jaren tachtig furore maakte.

… en handige extra’s

Bij elke Suzuki die in 2020 van de band rolt, is Apple Car Play gratis inbegrepen! Alle nieuwe modellen zijn ook standaard uitgerust met een dodehoekcamera.

Salon Natuurpunt

Suzuki <3 Natuurpunt

Dit jaar ijveren we op het autosalon extra hard voor het groene doel. In samenwerking met Natuurpunt (Vlaanderen) en Natagora (Wallonië) plant Suzuki een eigen bos aan – meer nieuws daarover volgt zeker nog, dus stay tuned!

Bezoek Suzuki op Autosalon 2020

Zin om al dat moois met je eigen ogen te bewonderen? Graag eens plaatsnemen achter het stuur van onze gloednieuwe hybrides? Bezoek het Autosalon 2020 vanaf 10 t.e.m. 19 januari. Je vindt Suzuki in hal 4. Tot binnenkort!

autosalon 2020 groene kortingen
Deel deze pagina