Overslaan en naar de inhoud gaan

Autosalon 2018: laat je omverblazen door Suzuki’s Japan Deals

3 minuten 03/01/2018

De ene kijkt reikhalzend uit naar de winter vanwege de feestdagen en de gezellige, lange avonden bij het haardvuur. De andere staat te popelen om het Autosalon te bezoeken. Wie weet wat Suzuki daar allemaal voor je in petto heeft, behoort gegarandeerd tot die laatste categorie!

 

Suzuki brengt Japan naar het Autosalon

Op het Autosalon 2018 zal niet alleen de gloednieuwe Suzuki Swift Sport te bezichtigen zijn, maar gieten we ook een Japans sausje over al wat we doen. Niet alleen onze volledig vernieuwde stand staat in het teken van Japan – en de uitzonderlijke kwaliteit die Suzuki-wagens aan hun afkomst te danken hebben – ook de fenomenale saloncondities hebben een Aziatisch tintje. De #JapanD€als zijn straffer dan ooit!

 

Een dubbele recyclagepremie? Je leest het goed!

Suzuki heeft steeds de voorkeur gegeven aan benzinemotoren en wil de ontdieseling van de markt om ecologische redenen in de hand te werken. We verdubbelen daarom de recyclagepremie van jouw oude dieselwagen bij de aankoop van een S-Cross benzine of een Vitara benzine.* Dit betekent dat je al vanaf 12.799 euro de trotse eigenaar kan worden van een gloednieuwe Suzuki Vitara. Deze actie is geldig tot 31/01/2018.

 

Geen dieselwagen in te leveren? Toch nog kortingen van hier tot in Tokyo

De sfeer opsnuiven op het Autosalon is leuk, maar een slag slaan dankzij kortingen en promoties om u tegen te zeggen is natuurlijk nóg leuker. Suzuki maakt het je echter niet makkelijk, want de keuze is enorm. Enerzijds bieden we op alle modellen – van de stoere Celerio tot de sportieve Swift – indrukwekkende kortingen en overnamepremies aan. Anderzijds vallen er bijzonder interessante recyclagepremies te rapen op alle modellen (met uitzondering van de Jimny). Deze acties leveren je algauw een voordeel op van 4.000 euro!

 

Waar wacht je nog op? Tot binnenkort in paleis 3 van Brussels Expo, stand 7 en 8. Of vraag alvast een offerte voor jouw favoriete Suzuki!

 

*Actie onder voorwaarden.

Deel deze pagina