Overslaan en naar de inhoud gaan

Een nieuwe auto voor minder dan 10.000 euro? Suzuki brengt raad!

2 minuten 03/12/2012

De Suzuki Celerio is een fantastische wagen, maar is niet meer in stock.
Wist je dat hij wel een waardige opvolger heeft? En wat voor één!
Ontdek snel 
alle troeven van de Suzuki Ignis!

 

Deze kleine compacte stadswagens zijn wendbaar en gemakkelijk te parkeren. Zowel de Suzuki Celerio als de Suzuki Swift is een zuinige kleine auto met lichte motor. Je betaalt daardoor ook minder voor je autoverzekering en autobelasting én je hebt lagere brandstofkosten.

Hoewel deze wagens klein en compact zijn, boet je niet in op veiligheid. De crashbestendige kooistructuur beschermt jou en je passagiers in het geval van een aanrijding. En met het ABS-remsysteem, noodremhulp en elektrische remkrachtverdeler heb je ook veiligheidsvoorzieningen om een botsing te voorkomen.
 

Nieuwe auto voor minder dan 10.000 euro: Suzuki Celerio

Je kunt kiezen uit de basisversie Celerio Grand Advantage of de meer uitgeruste Celerio. Ontdek hoe ze verschillen in comfort, veiligheid, binnen- en buitenuitrusting. De aerodynamische vormgeving maakt de Celerio ook een zuinige kleine auto. Het brandstofverbruik is 4,3 liter benzine per 100 kilometer. En dat voel je in je portemonnee. Met een lage CO2-uitstoot van 99 gram per kilometer doe je ook het milieu een plezier.

Brochure Suzuki Celerio downloaden            Celerio Testrit boeken

 

Nieuwe auto voor minder dan 10.000 euro: Suzuki Swift

Er zijn wereldwijd al meer dan 3 miljoen Swifts verkocht. Je hebt met de Swift 3-deurs dan ook niet zomaar een nieuwe auto onder 10.000 euro. De Swift is een trendy auto met sportieve look. Hij is bovendien superveilig met de maximale 5-sterrenscore op botsveiligheid bij crashtests en 7 airbags. Bekijk comfort veiligheid, binnen- en buitenuitrusting.

Deze ideale compacte stadswagen is met een gemiddeld brandstofverbruik van 4,2 liter diesel per 100 km een zuinige kleine auto. De CO2-uitstoot is 109 gram per kilometer.

Swift Testrit boeken                 Ontdek de volledige Swift familie

Deel deze pagina