Overslaan en naar de inhoud gaan

Glad en besneeuwd wegdek: een Suzuki 4x4 heeft niets liever!

2 minuten 30/12/2014

Vierwielaandrijving hoeft niet buitensporig veel te kosten

Een 4x4 is een luxeproduct dat alleen weggelegd is voor kapitaalkrachtige bestuurders. Het is een mythe die veel Europese autofabrikanten graag in stand houden. Laten we dat fabeltje maar meteen doorprikken. Bij Suzuki vind je wél betaalbare 4x4-wagens van een prima kwaliteit. Is er dan geen addertje onder het gras? Daar kunnen we formeel neen op antwoorden. Suzuki 4x4-auto’s leggen niet alleen knappe prestaties voor, ze zijn ook nog eens uitzonderlijk betrouwbaar. Toch worden de Suzuki 4x4-modellen verkozen tot de goedkoopste 4x4’s.

Ontdek onze andere 4x4-modellen:

Japanse gründlichkeit

Duitse wagens gaan prat op hun kracht en hun degelijkheid. Maar daar moet Suzuki als Japans merk allerminst voor onderdoen. We hebben dan ook een lange traditie in 4x4’s. Het eerste exemplaar rolde in 1976 van de band, en vandaag is het 4x4-gamma diverser dan ooit: van stoere terreinwagens zoals de Suzuki Jimny tot gezinsvriendelijke familiewagens zoals de S-Cross en de Vitara.

Suzuki is bijzonder trots op haar Japanse roots en kwaliteit en koppelt er allerlei extra voordelen aan vast die je bij andere merken vaak níét terugvindt:

  • Compactheid en behendigheid
  • Vijf jaar garantie & gratis Suzuki Assistance
  • Suzuki Care (een budgettair onderhoudscontract op maat)

 

Meer weten over de verschillende opties en uitvoeringen?

Deel deze pagina