Overslaan en naar de inhoud gaan

Suzuki Jimny Wrapping

3 minuten 19/12/2012

De Suzuki Jimny is een karakteristieke kleine 4x4 voor de meest extreme situaties. Op elke ondergrond brengt de Jimny je zonder problemen op je bestemming. En je krijgt nu ook 5 jaar garantie + assistance op de Suzuki Jimny.

Eerder schreven we al over de speciale serie Jimny X-plorer, de ideale kleine 4X4 voor avonturiers, boswachters en jagers, omdat hij van extra comfort en veiligheid is voorzien:

 • Uitneembaar scheidingsrek achter de voorzetels (boven neergeklapte achterzetels) houdt losse onderdelen of je huisdier achterin.
 • Kuipmattenset op maat vooraan om het vuil van je schoenen op te vangen. Na gebruik makkelijk uitneembaar om af te kloppen of af te spoelen.
 • Kofferschaal voor op de ingeklapte achterzetels: je tovert je Suzuki 4x4 Jimmy X-plorer dan direct om in een ‘lichte vracht’.
 • Zoeklicht.
 • Alleterreinbanden van Yokohama Geolander met perfecte grip offroad en op harde wegen.

En om je te camoufleren in het bos kun je je Jimny nu ook matgroen laten wrappen. En reken maar dat dat opvalt buiten het bos.

 • Suzuki Jimny wrapping

Suzuki Wrapping: wat is dat wrappen?

Wrapping is het overtrekken of inpakken met een zelfklevende folie. Onderdeel per onderdeel wordt de kleine 4X4 Jimny ingepakt. Alles moet perfect gekleefd, minutieus aangedrukt en gedetailleerd uitgesneden worden, want één luchtblaasje of kreukje is natuurlijk niet toegestaan.

 • Suzuki Jimny wrapping

Suzuki Jimny Wrapping: 5 voordelen

 1. Omkeerbaar proces. De folie kan zonder schade weer worden verwijderd. De originele lak eronder maakt dan dat je Jimny er als nieuw uitziet.
 2. Extra bescherming. De folie beschermt tegen steenslag en krasjes. Omdat de verwijderbare folie je originele lakwerk beschermt, behoudt je Jimny een betere restwaarde. Let wel op in de carwash, want de folie is wel gevoeliger voor de harde borstels en hogedrukspuiten.
 3. Goedkoper dan spuiten. Met een even mooi resultaat.
 4. Levensduur wrapping folie van 10 jaar.
 5. Kleurechtheidsgarantie tot 5 jaar.

 

 • Suzuki Jimny wrapping

Ontdek de Suzuki Jimny Wrapping

Wrapping is mogelijk voor alle modellen.  

 

Deel deze pagina